Skip to content
Stressless Paris Relaxfauteuil
Stressless Paris Relaxfauteuil
Vanaf 2399.-
Vergroten
  • Stressless Paris Relaxfauteuil
1/6
Item 1 of 6

Stressless Paris Relaxfauteuil

Vanaf 2399.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Paris Relaxfauteuil

Stressless noemt de Paris relaxfauteuil wat betreft design een van de meest stijlvolle Stressless stoelen tot nu toe. Zichtbaar in het slanke profiel, de hoge rug en de elegante vormen. Daarnaast is de relaxstoel uiteraard voorzien van de geweldige comfortfuncties. Zoals het BalanceAdapt systeem, die ervoor zorgt dat de rugleuning en zitting zich aanpassen aan de bewegingen die u maakt. Of het Plus systeem: in iedere positie ervaart u optimale ondersteuning van rug, schouders en nek.

Mogelijkheden:

Voor de bekleding van de Stressless Paris relaxfauteuil heeft u keuze uit vier leersoorten en veertien stofkwaliteiten, in meer dan 140 kleuren. Daarnaast is de Paris relaxfauteuil leverbaar met zowel een hoge (110/115 cm, met verstelbare hoofdsteun) als lage rug (87/91 cm). Beide versies zijn uitgevoerd met een star onderstel in een standaard (43 cm) of hoge (47 cm) uitvoering. Relaxfauteuil Paris is tevens verkrijgbaar als Home Office uitvoering: voorzien van wielen en comfortabel voor op kantoor of uw eigen werkplek thuis. Leverbaar met bijpassende voetenbank.

Ervaar het comfort van de Stressless Paris relaxfauteuil en bezoek een van onze Stressless Studios!

Stressless Paris Relaxfauteuil
Stressless Paris Relaxfauteuil
Bekijk meer