Skip to content
Stressless Paris Relaxfauteuil
Stressless Paris Relaxfauteuil
Vanaf 2399.-
Vergroten
  • Stressless Paris Relaxfauteuil
1/6
Item 1 of 6

Stressless Paris Relaxfauteuil

Vanaf 2399.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Stressless Paris Relaxfauteuil

Stressless noemt de Paris relaxfauteuil wat betreft design een van de meest stijlvolle Stressless stoelen tot nu toe. Zichtbaar in het slanke profiel, de hoge rug en de elegante vormen. Daarnaast is de relaxstoel uiteraard voorzien van de geweldige comfortfuncties. Zoals het BalanceAdapt systeem, die ervoor zorgt dat de rugleuning en zitting zich aanpassen aan de bewegingen die u maakt. Of het Plus systeem: in iedere positie ervaart u optimale ondersteuning van rug, schouders en nek.

Mogelijkheden:

Voor de bekleding van de Stressless Paris relaxfauteuil heeft u keuze uit vier leersoorten en veertien stofkwaliteiten, in meer dan 140 kleuren. Daarnaast is de Paris relaxfauteuil leverbaar met zowel een hoge (110/115 cm, met verstelbare hoofdsteun) als lage rug (87/91 cm). Beide versies zijn uitgevoerd met een star onderstel in een standaard (43 cm) of hoge (47 cm) uitvoering. Relaxfauteuil Paris is tevens verkrijgbaar als Home Office uitvoering: voorzien van wielen en comfortabel voor op kantoor of uw eigen werkplek thuis. Leverbaar met bijpassende voetenbank.

Ervaar het comfort van de Stressless Paris relaxfauteuil en bezoek een van onze Stressless Studios!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1602495
Breedte 80 cm
Hoogte 110 cm
Diepte 74 cm
Materiaal Leder
Merk Stressless
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Bekijk meer
Meer uit de Paris serie Bekijk ook Meer uit deze serie