Skip to content
Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil
Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil
Vanaf 2823.-
Vergroten
  • Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil
1/5
Item 1 of 5

Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil

Vanaf 2823.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil

Heerlijk ontspannen gegarandeerd in Arc relaxfauteuil 8008 uit de collectie van Gealux. Dankzij het ARC systeem, bestaande uit twee motoren en een accu, wordt je automatisch in de gewenste relaxpositie gebracht. In de Hart-Balans positie kunnen alle spieren optimaal ontspannen en liggen de benen iets hoger dan het hart, waardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd. Daarnaast breng je de rugleuning en nek- en voetensteun in een handomdraai in de gewenste positie. Extra handig is de retourknop, waarmee de rug- en voetklep in één beweging worden teruggezet naar de beginstand.

Je stelt Arc volledig naar eigen woon- en comfortwensen samen dankzij de vele mogelijkheden. De fauteuil wordt standaard uitgevoerd met vormschuim vulling en kan bekleed worden met diverse stof- en leersoorten of een combinatie hiervan. Daarnaast is de stoel uit te rusten in verschillende zithoogtes en met diverse poten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan voor Arc relaxfauteuil 8008 van Gealux of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil
Gealux Arc 8008 Relaxfauteuil