Skip to content
Gealux Musa Bank
Gealux Musa Bank
Vanaf 2149.-
Vergroten
  • Gealux Musa Bank
1/3
Item 1 of 3

Gealux Musa Bank

Vanaf 2149.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Musa Bank

Bank Musa van Gealux: een compacte bank, ontworpen door designer Hugo de Ruiter. Voor het ontwerp van deze comfortabele zitbank liet hij zich inspireren door de manier waarop een bananenplant zijn opgerolde nieuwe bladeren ontvouwt. Deze botanische inspiratie is terug te vinden in de vormentaal leuning én in de naam van het ontwerp. Musa is de verzamelnaam voor bananenplanten- en bomen. 

Dankzij het hoge ranke onderstel heeft Musa een luchtige uitstraling. De ronde belijning verzacht het ontwerp en draagt bovendien bij aan een heerlijk zitcomfort. Met de keuze uit diverse stof- en leersoorten, die eveneens in duo-stoffering toepasbaar zijn, is het ontwerp van bank Musa van Gealux eenvoudig naar eigen hand te zetten. 

De Musa 2,5-zitsbank heeft een breedte van 190 centimeter en is daarmee uitermate geschikt voor in de compacte woonruimte. Ervaar het comfort en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden van Gealux Musa in onze woonwinkels. Onze adviseurs voorzien je graag van een advies op maat.

Gealux Musa Bank
Gealux Musa Bank