Skip to content
Gealux Musa Bank
Gealux Musa Bank
Vanaf 2149.-
Vergroten
  • Gealux Musa Bank
1/3
Item 1 of 3

Gealux Musa Bank

Vanaf 2149.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Gealux Musa Bank

Bank Musa van Gealux: een compacte bank, ontworpen door designer Hugo de Ruiter. Voor het ontwerp van deze comfortabele zitbank liet hij zich inspireren door de manier waarop een bananenplant zijn opgerolde nieuwe bladeren ontvouwt. Deze botanische inspiratie is terug te vinden in de vormentaal leuning én in de naam van het ontwerp. Musa is de verzamelnaam voor bananenplanten- en bomen. 

Dankzij het hoge ranke onderstel heeft Musa een luchtige uitstraling. De ronde belijning verzacht het ontwerp en draagt bovendien bij aan een heerlijk zitcomfort. Met de keuze uit diverse stof- en leersoorten, die eveneens in duo-stoffering toepasbaar zijn, is het ontwerp van bank Musa van Gealux eenvoudig naar eigen hand te zetten. 

De Musa 2,5-zitsbank heeft een breedte van 190 centimeter en is daarmee uitermate geschikt voor in de compacte woonruimte. Ervaar het comfort en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden van Gealux Musa in onze woonwinkels. Onze adviseurs voorzien je graag van een advies op maat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1623452
Breedte 190 cm
Hoogte 77 cm
Diepte 88 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 54 cm
Materiaal Stof Ploeg Monza, Leder polo
Kleur Groen
Merk Gealux
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer