Skip to content
Evidence Sarena Zitbank
Evidence Sarena Zitbank
Vanaf 3060.-
Vergroten
  • Evidence Sarena Zitbank
1/4
Item 1 of 4

Evidence Sarena Zitbank

Vanaf 3060.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Evidence Sarena Zitbank

Bank Sarena uit de collectie van Évidence is een ontwerp van designer Frans Schrofer. Een ontwerp met een scherp oog voor detail. De stevige vulling van de zitting en de hoge poten van de bank maken dat Serena een aangenaam, actief zitcomfort biedt. Dankzij de optioneel toe te voegen hoofdsteun is dit comfort nog eens te vergroten door extra ondersteuning aan schouders en hoofd te bieden. Om het zitcomfort van de bank optimaal op de persoonlijke omstandigheden af te stemmen, biedt Sarena de keuze uit twee verschillende zithoogtes en zitdieptes.

Op het eerste oog is Sarena een strak vormgegeven bank, toch heeft zij een gemoedelijke uitstraling dankzij de losse rug- en sierkussens. Het uiterlijk van deze bank is volledig naar eigen inzicht vorm te geven. Met de keuze uit hoogwaardige stoffen en rijke leersoorten ontstaat moeiteloos een ontwerp dat aansluit op de persoonlijke woonwensen. Optioneel is Sarena te voorzien van een contrasterende bies. De aluminium poten onder de bank zijn daarnaast op verzoek uit te voeren in één van de Évidence poedercoatkleuren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bank Sarena uit de Évidence collectie, wij adviseren je graag over de talloze mogelijkheden. 

Evidence Sarena Zitbank
Evidence Sarena Zitbank
Meer van dit merk Evidence
Meer van dit merk Evidence
Bekijk alles van Evidence