Skip to content
Leolux Pulla Bank
Leolux Pulla Bank
Vanaf 4940.-
Vergroten
  • Leolux Pulla Bank
1/26
Item 1 of 26

Leolux Pulla Bank

Vanaf 4940.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Pulla Bank

Als eerste te zien bij Eijerkamp Zutphen: de nieuwste  Leolux bank Pulla van het Italiaans Scandinavische design duo Studio Truly Truly voor het Nederlandse designmerk. Voor het omarmende ontwerp van de zitbank lieten de ontwerpers zich inspireren door het uiterlijk van een Fins Kardemon broodje. De design bank heeft mooie contrasten tussen hoekig en rond en hard en zacht en blijft interessant om naar te kijken. Net zwevend boven de grond nodigt Pulla je uit om te gaan zitten. Leolux Pulla is naar wens samen te stellen in diverse opstellingen, comfortopties en in de nieuwste Leolux stof- en leersoorten. Ontdek zitbank Pulla nu in onze Leolux Select Store bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637791
Breedte 210 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 106 cm
Vorm Rond
Materiaal Stof
Kleur Naturel
Merk Leolux
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer