Skip to content
Leolux Caruzzo Forte Hocker
Leolux Caruzzo Forte Hocker
Vanaf 910.-
Vergroten
  • Leolux Caruzzo Forte Hocker
1/8
Item 1 of 8

Leolux Caruzzo Forte Hocker

Vanaf 910.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Leolux Caruzzo Forte Hocker

Poef Caruzzo Forte uit de collectie van Leolux is de perfecte aanvulling op de Caruzzo fauteuil. Designer Frans Schrofer stelde aandacht voor design en ergonomie centraal bij het ontwerpen van het Caruzzo fauteuil en poef. Na een lange dag heerlijk ontspannen door je voeten op de poef te leggen. 

De Forte poef is een prachtige toevoeging aan het oorfauteuil, waarbij de subtiele voet uit de piramidevormige poef lijkt te komen. Het onderstel wordt standaard uitgevoerd in gepolijst aluminium, maar kan tevens in epoxy of lak. Kies voor een van de vele stof- of leersoorten in vergelijkbare of contrasterende kleur bij het fauteuil. Op zoek naar een subtiele poef? Kies dan voor de Fine poef van Leolux.

Ontdek de mogelijkheden van de Caruzzo Forte poef in onze Leolux Select stores in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1653643
Breedte 57 cm
Hoogte 41 cm
Diepte 47 cm
Materiaal Stof
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen