Skip to content

Woonkamer Inspiratie

Van inspirerende binnenkijkers (gezien op tv!) tot de nieuwste woontrends en woonstijlen: wij weten als geen ander dat wanneer je gaat ver(t)huizen of verbouwen een dosis wooninspiratie voor je nieuwe woonkamer meer dan welkom is. Zo wordt jouw (nieuwe) woonkamer een plek waar jij je écht thuisvoelt!

Interieuradvies boordevol woonkamerinspiratie

Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

De mooiste meubels voor de woonkamer

Woonkamer inspiratie voor iedere woonstijl

Wat je woonsmaak, stijl en budget ook is, in onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen en Veenendaal inspireren we je graag met de 150 mooiste woonmerken onder één dak om je woonkamer in te richten. Van bekende Dutch Design merken als Design on Stock en bert plantagie, kenmerkend door de kwaliteit en gedurfde handtekening, tot een simplistisch Scandinavisch interieur met natuurlijke materialen van merken als HAY en Studio HENK.

Woonkamer inspiratie op tv

Laat je thuis vanaf de bank inspireren door de verrassende make-overs van de stylisten van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ op SBS6 en de metamorfoses uit ‘Kopen zonder Kijken’ op RTL4 door stylist Roos Reedijk.

Interieuradvies boordevol woonkamer inspiratie

Kom je er zelf niet uit of kun je wel een frisse blik in je interieur gebruiken? De Eijerkamp interieuradviseurs staan 7 dagen per week voor je klaar in de Advies Ateliers in onze woonwinkels. Van advies over een nieuwe (hoek)bank voor in de woonkamer tot een compleet nieuwe woonkamer inrichting. Zo creëren we met alle liefde een droominterieur passend bij jouw leefruimte en persoonlijke wensen. Of je nu een ruime of juist wat kleinere woonkamer hebt. Middels het gebruik van verrassende meubelcombinaties, speciaal kleur- en materiaaladvies en een nieuwe indelingsplan creëren onze adviseurs altijd een fijn thuis voor iedereen. Laat je verrassen en maak een afspraak voor jouw persoonlijke woonkamer inrichting!

Live woonkamer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe interieur?

Bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal voor live inspiratie voor jouw droominterieur. Doe woonkamer ideeën op in onze vtwonen Stijl Studio’s en vernieuwende brandstores, waar de nieuwste woontrends, ruim 150 woonmerken en beste adviseurs zorgen voor een unieke beleving boordevol inspiratie voor de woonkamer.