Skip to content
Eijerkamp Collectie Mae Zitbank
Eijerkamp Collectie Mae Zitbank
Van 2659.- Voor 1999.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Mae Zitbank
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Mae Zitbank

Van 2659.- Voor 1999.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Mae Zitbank

Stijl ontmoet comfort met de Eijerkamp Collectie Mae Bank. Geniet van het ultieme zitcomfort op de Mae Bank, dankzij de rijk gevulde koudschuim zitkussens, afgedekt met een mix van dons en comforel. De heerlijk zachte rugkussens, gevuld met 40% eendenveren nodigen uit om lekker weg te zakken en te ontspannen op deze unieke bank. Kies uit verschillende stof- en leersoorten en personaliseer het onderstel in zwart of geborsteld staal. De Mae Bank is verkrijgbaar in maar liefst 5 breedtematen, van 202 cm tot een royale 282 cm breedte.

Deze stijlvolle bank is voor ons 95-jarige jubileum ontworpen in een exclusieve fijn geweven en onderhoudsvriendelijke stof, waardoor het een unieke uitstraling heeft die je nergens anders zult vinden. De stof heeft een linnen look waardoor het een luxe uitstraling krijgt.

Ontdek de bijzondere Mae Bank uit de Eijerkamp Collectie nu online of kom gezellig langs in onze woonwinkels. Shop de Mae Bank en geniet van ultiem comfort!

Prijs is als getoond voor een 2,5-zitsbank in de exclusieve jubileum stof Tignes met zwarte metalen poot. Je kunt het naar eigen wens samenstellen met diverse kleuropties, onderstellen en opstellingen.

Eijerkamp Collectie Mae Zitbank
Eijerkamp Collectie Mae Zitbank