Skip to content
Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil
Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil
Vanaf 3087.-
Vergroten
  • Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil
1/4
Item 1 of 4

Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil

Vanaf 3087.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil

Gekenmerkt door het stijlvolle design en uitmuntende comfort: Arc relaxfauteuil 2019 uit de collectie van Gealux. Deze royale fauteuil bevat een elektrisch bedienbaar relaxmechanisme, bestaande uit twee motoren en een accu, met twee handige bedieningstoetsen. Het bovenste deel van de rugleuning kan in de gewenste stand kan worden geplaatst met behulp van een topswing. Ook bevatten Arc fauteuils een voetklep die bedienbaar is met de bedieningstoetsen. Extra handig: dankzij de Hart-Balans positie kunnen alle spieren optimaal ontspannen en liggen de benen iets hoger dan het hart, waardoor een perfecte bloedsomloop wordt gecreëerd! Met de retourknop worden de rug- en voetensteun in één beweging in de beginstand teruggeplaatst.

Je stelt Arc volledig naar eigen woon- en comfortwensen samen dankzij de vele mogelijkheden. De fauteuil biedt keuze uit diverse zithoogtes en onderstellen en kan bekleed worden met diverse stof- en leersoorten of een combinatie hiervan.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan voor Arc relaxfauteuil 2019 van Gealux of kom proefzitten in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil
Gealux Arc 2019 Relaxfauteuil