Skip to content

Spectral TV-meubels

Ontdek alle Spectral tv-meubels in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Spectral tv-meubels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Spectral Brand Stores

Ontdek alle innovatieve & hoogwaardige maatwerk- oplossingen van Spectral nu in onze Spectral Brand Stores in Zutphen & Veenendaal.

adres & openingstijden
Spectral Brand Stores bij Eijerkamp

Persoonlijk advies door Spectral experts

Onze Spectral experts adviseren je graag over het maatwerk Spectral meubel dat volledig bij jouw wensen past in kleuren, materialen en afmetingen.

maak afspraak
Spectral experts kastadvies

Stijlvol geïntegreerd Sonos soundsystemen

Spectral maakt techniek onzichtbaar: de designs verbergen losliggende kabels en complete Sonos soundsystemen op unieke wijze in het meubel.

adres & openingstijden
Spectral Sonos soundsystemen

Design tv-meubels van Spectral

Het Duitse Spectral staat bekend om hun toonaangevende collectie innovatieve tv-meubels. Met als missie de digitale wereld anno nu in een smaakvolle woonomgeving te integreren, vind je in de collectie talloze design meubelen voor het opbergen van audio- en videoapparatuur welke volledig af te stemmen zijn op jouw woonwensen en interieur. Inspiratie opdoen? Kom langs in onze Spectral Brand Stores in Zutphen & Veenendaal of bekijk een selectie online!

Spectral tv-dressoirs van hoogwaardige kwaliteit

Door te kiezen voor een Spectral tv-meubel, ga je voor hoge kwaliteit en een meubel dat lang meegaat. Spectral maakt techniek onzichtbaar: de meubels verbergen losliggende kabels en complete soundsystemen zoals die van Sonos eenvoudig uit het zicht. Ook voor het opbergen van apparatuur bieden de tv-meubels meer dan voldoende ruimte. De meubels bieden zelfs te mogelijkheid om een iPhone, iPad of iPod op je televisie en soundsysteem aan te sluiten, waardoor foto’s, video’s en muziek direct af te spelen zijn. Extra handig: met de Spectral afstandsbediening wordt het besturen van je iPhone, iPad en iPod extra gemakkelijk! De universele afstandsbediening heeft een infrarood-link-systeem waarmee alle randapparatuur wat betreft basisfuncties te bedienen zijn, zelfs met gesloten meubelkleppen!

Componeer jouw favoriete Spectral tv-kast

De collectie van Spectral biedt een aantal basis designs, maar veel meubels zijn volledig naar eigen woonwensen te componeren. Kies een basismeubel en breid deze eventueel uit met kastelementen in diverse breedtes en hoogtes. Ga je voor een paneel? Of toch een sokkel met indirecte LED-verlichting? En hang je de televisie aan de muur of kies je een standaard? Wandpaneel, hangkast of compleet wandmeubel? Aan jou de keuze! En naast de basiskleuren zwart, zilver en wit kies je uit 2000 unieke kleuren zodat de meubels in ieder interieur passen.

Shop jouw Spectral tv-dressoir bij Eijerkamp

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs in onze Spectral Brand Stores in Zutphen & Veenendaal om de complete collectie live te bekijken. Wil je graag persoonlijk kastadvies? Onze kastexperts helpen je graag bij het samenstellen van jouw favoriete Spectral tv-kast, volledig afgestemd op jouw woonwensen en interieurstijl. Ontdek Spectral nu bij Eijerkamp!

Lees meer