Skip to content

Spectral Kasten

Ontdek alle Spectral kasten in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

spectral kasten
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Spectral Brand Stores

Ontdek alle innovatieve & hoogwaardige maatwerk- oplossingen van Spectral nu in onze Spectral Brand Stores in Zutphen & Veenendaal.

adres & openingstijden
Spectral Brand Stores bij Eijerkamp

Persoonlijk advies door Spectral experts

Onze Spectral experts adviseren je graag over het maatwerk Spectral meubel dat volledig bij jouw wensen past in kleuren, materialen en afmetingen.

maak afspraak
Spectral experts kastadvies

Stijlvol geïntegreerd Sonos soundsystemen

Spectral maakt techniek onzichtbaar: de designs verbergen losliggende kabels en complete Sonos soundsystemen op unieke wijze in het meubel.

adres & openingstijden
Spectral Sonos soundsystemen

Ontdek de wereld van Spectral kasten bij Eijerkamp

Ben jij op zoek naar de ultieme thuisbioscoopervaring, zonder zichtbare rommel van speakers, subwoofers en kabels in je huis? Maak kennis met Spectral! Dit toonaangevende Duitse designmerk staat bekend om zijn duurzame en innovatieve (tv-)meubels, volledig handgemaakt met oog voor detail. Spectral heeft als missie de digitale wereld van vandaag naadloos te integreren in een smaakvolle woonomgeving. Bij Eijerkamp vind je een uitgebreide collectie Spectral kasten, speciaal ontworpen voor het opbergen van audio- en videoapparatuur, volledig af te stemmen op jouw persoonlijke woonwensen. Kom langs in onze Spectral Brand Stores in Zutphen & Veenendaal of ontdek een selectie van Spectral kasten online!

Van zwevend tv-meubel tot compacte opbergkast

Spectral maakt techniek onzichtbaar met unieke designs die losliggende kabels en complete soundsystemen, zoals die van Sonos, moeiteloos verbergen. Ga je voor een elegant paneel of kies je liever een sokkel met indirecte LED-verlichting? Wil je de televisie aan de muur hangen of ga je voor een stijlvolle standaard? Met Spectral is de keuze aan jou! De collectie biedt een aantal basisontwerpen, maar je hebt ook de mogelijkheid om jouw kast volledig naar eigen woonwensen samen te stellen. Kies een basismeubel en breid deze uit met kastelementen in verschillende breedtes en hoogtes.

Eindeloos veel mogelijkheden met Spectral meubels

Spectral is een fabrikant die met moderne productietechnologieën in staat is om elk gewenst Spectral meubel op verantwoorde, energiezuinige en milieuvriendelijke wijze te produceren. Voor de designs met een glazen afwerking heb je de keuze uit maar liefst 2.000 kleuren in hoogglans of mat glas. Zo creëer je eenvoudig een Spectral meubel dat volledig is afgestemd op jouw woonwensen en interieur!

Ontdek Spectral bij Eijerkamp

Benieuwd naar alle mogelijkheden die Spectral te bieden heeft? Breng een bezoek aan onze Spectral Brand Stores in Zutphen & Veenendaal en bewonder de complete collectie live. Onze deskundige kastexperts staan klaar om je te voorzien van kastadvies op maat en je te helpen bij het samenstellen van jouw favoriete Spectral kast, volledig afgestemd op jouw unieke woonwensen en interieurstijl. Ontdek nu de adembenemende wereld van Spectral bij Eijerkamp!

Lees meer