Skip to content

Roomdividers in elke woonstijl & ieder budget

Woonkamer roomdividers eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Roomdividers

Een roomdivider is een handige opbergkast die de woonruimte praktisch en stijlvol opsplitst. Hierdoor onderscheid je eenvoudig meerdere woonfuncties binnen een ruimte en zorg je voor een speels effect. Bij Eijerkamp vind je diverse scheidingskasten, van houten roomdividers tot stalen roomdividers in het zwart. Of stel je eigen ruimteverdeler zelf samen met diverse mogelijkheden. In onze woonwinkels vind je nog meer roomdividers: kom langs en laat je adviseren!

Roomdivider als scheidingskast

Een roomdivider is een handige kast met open en gesloten vakken die de woonruimte op een prettige manier verdeeld. Maar een roomdivider, ook wel scheidingskast of ruimteverdeler genoemd, kan ook beschikken over voldoende opbergruimte voor al je favoriete woonaccessoires. Plaats bijvoorbeeld al je favoriete boeken en mooiste planten in de handige kast!

Kamerscherm als roomdivider

Naast de mogelijkheid om een kast als roomdivider te gebruiken, kan een kamerscherm ook dienen als roomdivider. Een kamerscherm bestaat uit panelen die inschuifbaar zijn door middel van scharnieren. Gebruik een kamerscherm als decoratief woonitem of als praktisch meubelstuk waarbij er eenvoudig privacy kan worden gecreëerd.

Een roomdivider van hout of staal?

Dankzij het brede assortiment vind je altijd een roomdivider die bij jou past. Kies een houten ruimteverdeler of een stalen scheidingskast in het zwart of stel een roomdivider geheel naar eigen wens samen. Zo is er altijd een roomdivider die bij jouw persoonlijke woonwensen past.

Roomdivider kopen bij Eijerkamp

Een selectie van onze roomdividers bestel je gemakkelijk online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal! Hier kun je de roomdividers live bewonderen en daarnaast helpen onze interieuradviseurs jou met het kiezen van de juiste scheidingskast. Zo vind je altijd een roomdivider naar wens.

Lees meer