Skip to content
Eijerkamp Collectie Freddo Vakkenkast
Eijerkamp Collectie Freddo Vakkenkast
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Freddo Vakkenkast
1/2
Item 1 of 2

Eijerkamp Collectie Freddo Vakkenkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Freddo Vakkenkast

Vakkenkast Freddo uit de collectie van Eijerkamp, is een vakkenkast die veel ruimte biedt. De kast bestaat uit twee kastjes en vijf open vakken, waarin je je favoriete woonaccessoires kan ten toon stellen. De achterwand van de kast heeft een lcihte kleur en dit, in combinatie met het donkere hout, geeft speels contrast. De kast wordt gedragen door zwarte metalen pootjes. Naast de getoonde uitvoering is Freddo vakkenkast geheel naar wens samen te stellen in diverse kleur- en materiaalsoorten. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1669212
Breedte 90 cm
Hoogte 230 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer