Skip to content
XOOON Montello Eetkamertafel
XOOON Montello Eetkamertafel
Van 2899.- Voor 1999.-
Vergroten
  • XOOON Montello Eetkamertafel
1/2
Item 1 of 2

XOOON Montello Eetkamertafel

Van 2899.- Voor 1999.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over XOOON Montello Eetkamertafel

Uitschuiftafel Montello van XOOON is een moderne eettafel met een chique uitstraling. De eettafel is voorzien van een wit keramieken tafelblad met een lichgrijze ader. Extra fijn: het blad is uitschuifbaar. Zo creëer je aan beide zijden in een handomdraai maar liefst 50 centimeter extra ruimte. Handig, zo neemt de eettafel relatief weinig ruimte in maar heb je wel voldoende zitplekken wanneer je met een groot gezelschap wil tafelen.

Het blad van de Montello uitschuiftafel steunt op een moderne, zwarte kruispoot. Een bijzonder vormgegeven blikvanger die ook nog eens praktisch is: doordat de poot centraal onder het tafelblad is bevestigd, geniet iedereen aan tafel van meer dan voldoende beenruimte.

Naast getoonde uitvoering is Montello van XOOON ook leverbaar zonder uitschuifblad. Ontdek de mogelijkheden van deze chique eettafel in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop direct online.

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen