Skip to content
XOOON Montello Eettafel
XOOON Montello Eettafel
Vergroten
  • XOOON Montello Eettafel
1/8
Item 1 of 8

XOOON Montello Eettafel

Levertijd: 1-2 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over XOOON Montello Eettafel

Eettafel Montello van XOOON is een moderne eettafel met een chique uitstraling dankzij het keramieken tafelblad. Het blad steunt op een moderne, zwarte kruispoot. Een bijzonder vormgegeven blikvanger die ook nog eens praktisch is: doordat de poot centraal onder het tafelblad is bevestigd, geniet iedereen aan tafel van meer dan voldoende beenruimte om comfortabel te tafelen.

Naast getoonde uitvoering is Montello van XOOON ook leverbaar als uitschuiftafel. Ontdek de mogelijkheden van deze chique eettafel in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop direct online.

Afmetingen & details

Artikelnummer 45811ZWA
Breedte 100 cm
Hoogte 77 cm
Lengte 200 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Keramiek
Kleur Bruin
Uitschuifbaar Nee
Merk XOOON
Woonstijl Industrieel, Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer