Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Eijerkamp Collectie Premium Matras
Eijerkamp Collectie Premium Matras
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Premium Matras
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Premium Matras

Levertijd: 3-4 weken

Slaapadvies op maat

Bij de keuze van een passend matras tot een compleet slaapsysteem in het Slaapadvies Atelier.

meer info

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Premium Matras

Comfortschuim matras Premium biedt u een enorm correctief vermogen gecombineerd met een ongekende flexibiliteit en veerkracht. Hierdoor geniet u van een fijne drukverlagende ondersteuning op de gebieden van het lichaam waar dit nodig is.

Een uiterst duurzaam matras met de perfectie van gezondheidsmatrassen uit medisch comfortschuim, daarnaast voldoet de Premium aan de strengste antiallergie-eisen en is deze vrij van toxische stoffen. De ventilerende en warmte-regulerende eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Zowel voor een zwaar- als lichtgewicht persoon biedt de matras een uitstekend ligcomfort!

Afgewerkt met een comfortabele, zachte en klimatiserende matrashoes en zonder bies op de band gezet, zodat meerdere matrassen naadloos op elkaar kunnen aansluiten.

- Hoogte van 18 cm
- Maximale draaggewicht: 200 kg
- Aan 4 zijdes afritsbare en wasbare hoes
- Tijk: zacht natuurlijk katoen (velours geschoren)
- Binnenzijde hoes: zacht 100% katoen tricot
- Hardheid: medium
- Antiallergisch
- Vlamdovend
- Correctief vermogen

Premium is leverbaar in diverse maten: lengtematen 200, 210 en 220 cm en breedtematen 80 en 90 cm. Daarnaast is de matras leverbaar in de hardheden medium en stevig en kan deze optioneel worden voorzien van ademende, waterdichte, afwasbare en medisch inzetbare matrashoes.

Kom proef liggen op matras Premium in onze matrassenstudio en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1538716
Hoogte 18 cm
Materiaal Comfortschuim
Tijk 11371
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer