Skip to content

Industriële wijnrekken

Ontdek alle industriële wijnrekken in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

industriële wijnrekken
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Industriële wijnrekken: functioneel, stijlvol én duurzaam

Als het gaat om het opbergen van je favoriete wijnen, is een industrieel wijnrek niet alleen een functionele oplossing maar óók een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan: een duurzame keuze dus.

Wijnkasten in verschillende afmetingen, vormen en materialen

Op zoek naar een industrieel wijnrek dat past bij jouw woonstijl en woonwensen? De wijnkasten uit de ruime collectie van Eijerkamp zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en materialen. Of je nu op zoek bent naar een industrieel wijnrek aan de muur voor in de eetkamer of een groot wijnrek voor in de woonkamer, wij hebben voor ieder wat wils.

Industrieel wijnrek binnen jouw woonstijl en -wensen

Industriële wijnrekken zijn gemaakt van materialen zoals metaal en hout, waardoor ze een robuuste uitstraling hebben die perfect past bij een industrieel of vintage interieur. Kijk bij het kiezen van een industrieel wijnrek naar de opbergmogelijkheden: sommige wijnrekken hebben bijvoorbeeld extra planken waar je ook wijnglazen en accessoires op kunt opbergen, terwijl andere wijnrekken alleen geschikt zijn voor flessen wijn. 

Jouw favoriete wijnkast kopen bij Eijerkamp

Shop jouw favoriete industriële wijnrek of wijnkast online of in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal van bekende woonmerken als Trendhopper, Dutchbone, Feelings en meer! Wil je graag hulp het kiezen van een industrieel wijnrek? Tijdens een persoonlijk interieuradvies helpen onze Eijerkamp adviseurs je graag bij het kiezen van een wijnkast dat naadloos aansluit op jouw woonstijl en woonwensen.

Lees meer