Skip to content

Zwarte wijnrekken

Ontdek alle zwarte wijnrekken in onze winkels & online. Met interieuradvies van onze experts.

zwarte wijnrekken
Filteren Filter & Sorteer
  • Snel leverbaar 0
  • merk 0
  • kleur 1
  • materiaal 0
  • woonstijl 0
  • prijs 0
  • acties 0
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stijlvol en functioneel: zwarte wijnrekken

Een wijnrek in het zwart is een stijlvolle en functionele manier om uw wijnflessen op te bergen en te tonen. Bij Eijerkamp vind je een ruim aanbod aan verschillende zwarte wijnrekken, variërend van stijlvolle industriële wijnrekken voor aan de muur tot staande moderne modellen van zwart staal. Voor ieder wat wils!

Zwarte wijnkast binnen jouw woonstijl en -wensen

Of je nu een moderne, klassieke of Scandinavische woonstijl hebt, een zwarte wijnkast past binnen elke woonstijl of zorgt juist voor een speels contrast. Of je nu een paar wijnflessen hebt of een hele collectie: het ruime aanbod aan zwarte wijnrekken bij Eijerkamp bieden naast elegantie ook voldoende opslagruimte voor al jouw favoriete wijnen.

Een wijnrek is een duurzame keuze

Zwarte wijnkasten zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook duurzaam. Een wijnrek gemaakt van materialen als metaal of mangohout is bestand tegen krassen, vlekken en andere beschadigingen. Dit betekent dat je jarenlang van je wijnkast kunt genieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging. Hoe fijn is dat?

Jouw favoriete wijnkast kopen bij Eijerkamp

Shop jouw favoriete zwarte wijnrek of wijnkast online of in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal van bekende woonmerken als Trendhopper, , Dutchbone, Feelings en meer! Hulp nodig bij het kiezen van een zwart wijnrek? Plan een persoonlijk interieuradvies en onze Eijerkamp adviseurs helpen je graag bij het kiezen van een wijnkast dat perfect past binnen jouw woonstijl en woonwensen.

Lees meer