Skip to content

Binnenkijken bij Actrice Carolien Spoor

Gezien in LOVES Linda met onze Eijerkamp meubels. Gefotografeerd door Oof Verschuren.

Carolien Spoor

Van het bruisende Amsterdam Naar droomhuis in het Hollandse landschap

Actrice Carolien Spoor verruilde, midden in de lock down, samen met haar man Jon en zoons Otis en Elias de bruisende stad Amsterdam voor een woonhuis midden in de Hollandse natuur! Onder de rook van de hoofdstad creëerde het stel een heerlijk nieuw thuis met een seventies look en feel, rijke materialen en warme, diepe kleuren. En een interieur dat de liefde voor muziek ademt!

Seventies Look & feel

Met een knipoog naar de zitkuil creëerde Carolien met de seventies Mono elementenbank (exclusief te verkrijgen bij Eijerkamp) in aaibare okergele ribstof een flexibele zithoek rond de haard. Het leren zitkussen naast de haard werd speciaal voor Carolien op maat gemaakt door het oer-Hollandse Label en zorgt voor een knusse extra zitplek dicht bij het vuur. Op het kleurrijke vloerkleed koos Carolien voor een marmeren salontafel in extravagant travertin welke mooi blendt met de meer leer beklede schouw. Echt tot rust komt het stel in de design oorfauteuil Nosto van Design on Stock met bijpassende hocker direct bij het raam met uitzicht op het weidse landschap!

Interieuradvies bij Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Binnenkijken bij actrice Carolien Spoor
Binnenkijken bij actrice Carolien Spoor
Binnenkijken bij actrice Carolien Spoor

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de meubels uit het interieur van actrice Carolien Spoor bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels