Skip to content

Binnenkijken bij Thomas van der Vlugt

Met persoonlijk interieuradvies, meubelplan en styling creëerden de Eijerkamp stylisten voor presentator en BN'er Thomas een Country Industrial interieur, met thuisbar! Shop nu de stijl!

Thomas van der Vlugt
Binnenkijken bij Thomas van der Vlugt

Woonstijl Country Industrial

In het groen van het Gooi creëerden onze Eijerkamp stylisten een heerlijk nieuw thuis voor presentator en de nieuwe Bachelor Thomas van der Vlugt! Met persoonlijk interieuradvies, meubelplan en styling stelden we een Country Industrial interieur samen met lekkere grote leeftafel, comfortabele stoelen in stoer cognac leer en zachte donkergrijze velvet. En ook de zithoek werd extra knus gemaakt: met industriële verlichting, bijzetters en dressoir in grof hout en accessoires en sierkussens in natuurlijke tinten. Ook fijn: deze woonsfeer loopt van de eetkamer door in de woonkamer. Zo ontstaat er een sfeervol geheel!

Binnenkijken bij Thomas van der Vlugt

Thomas' Wijnbar

En in dit interieurplan werd ook Thomas woonwens gerealiseerd: een wijnbar in zijn eigen huis om gezellig te borrelen met familie en vrienden. Door maar liefst zes wijnkasten in een industrieel jasje - want van zwart staal - tegen elkaar te plaatsen ontstaat er zeeen aan ruimte om je favoriete flessen wijn stijlvol op te bergen. Ook fijn: de wijnglazen heb je direct bij de hand, want deze hang je gewoon bovenin op de kast. Proost, het weekend kan beginnen!

Binnenkijken bij Thomas van der Vught
Binnenkijken bij Thomas van der Vught
Binnenkijken bij Thomas van der Vught
Binnenkijken bij Thomas van der Vught
Binnenkijken bij Thomas van der Vught

Nieuw droominterieur?

In het Eijerkamp Advies Atelier vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Met passende of juist verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies creëren we met liefde een fijn thuis. In elke woonstijl & voor ieder budget.

Interieuradvies bij Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de meubels uit het interieur van presentator Thomas van der Vlugt bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels