Skip to content
Design House Stockholm Step Ladder
Design House Stockholm Step Ladder
Vergroten
  • Design House Stockholm Step Ladder
1/7
Item 1 of 7

Design House Stockholm Step Ladder

Levertijd: 3-4 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design House Stockholm Step Ladder

Ladder Step van Design House Stockholm is een design item dat praktisch is! De ontwerper van het meubel is de Zweedse Karl Malmvall. De ladder is ontworpen om echt onderdeel uit te maken van het interieur, in plaats van zoals de meeste ladders achter in de kast geschoven te worden. Step is in 2011 door design magazine Wallpaper en de Zweedse Elle Decoration uitgeroepen tot beste product van het jaar.

In het ontwerp is een kleine haak geïntegreerd, zodat de ladder opgehangen kan worden. Getoond model is uitgevoerd in de kleur naturel en is tevens verkrijgbaar in zwart en wit. Step is daarnaast verkrijgbaar in een kleine versie: de Step Mini. Shop ladder Step van Design House Stockholm online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1556376
Breedte 45 cm
Hoogte 132 cm
Diepte 5 cm
Materiaal Hout
Kleur naturel
Merk Design House Stockholm
Barcode 7340043318018

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer

Meer uit de Step serie Bekijk ook Meer uit deze serie