Skip to content
Design House Stockholm Basket Vloerkleed
Design House Stockholm Basket Vloerkleed
Vergroten
  • Design House Stockholm Basket Vloerkleed
1/9
Item 1 of 9

Design House Stockholm Basket Vloerkleed

Levertijd: 8-10 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design House Stockholm Basket Vloerkleed

Karpet Basket uit de collectie van Design House Stockholm is een ontwerp van de Zweedse Lena Bergström. Het ontwerp heeft in 2019 de ‘Rug of the year’ award uitgereikt gekregen door Elle Decoration.

Het wollen vloerkleed wordt volledig met de hand gemaakt door gebruik te maken van speciale tuft technieken. Het karpet wordt vervolgens zorgvuldig met de hand gesneden tot een grafisch patroon. Het contrast tussen scherpe hoeken en zachte overgangen zorgt ervoor dat het driedimensionale gevoel van Basket tot leven komt. Het karpet is verkrijgbaar in beige, grijs, donkergrijs en zoals getoond model in groen. Daarnaast is Basket verkrijgbaar in vier standaardmaten, maar deze kan op bestelling ook in andere maten worden vervaardigd. Shop karpet Basket van Design House Stockholm online en in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617626
Breedte 245 cm
Lengte 245 cm
Materiaal Wol
Kleur Groen
Merk Design House Stockholm
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 7340043315987

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer