• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Stijlvolle bijzettafel Gunnar van Dutchbone is een klassieke verschijning in de woonkamer! Klein en elegant maar door het marmeren blad en voetstuk staat deze bijzettafel stevig in zijn schoenen. Bijzettafel Gunnar is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: groen marmer met goud en wit marmer met zwart.

Kenmerken
Artikelnummer 1581679
Productnummer 2300142
EAN Nummer 8718548041721
Stijl Industrieel
Hoogte 65 cm
Diameter 37.5 cm
Kleur Green
Materiaal Marmer
Voorgemonteerd Nee
Merk Dutchbone
Aantal
219,-