• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Industrieel voorjaar 2019 vtwonen Stijl Studio Industrieel voorjaar 2019

Industrieel - voorjaar 2019

vtwonen Stijl Studio Industrieel

Grote robuuste meubels en een stoere mix van materialen: kom binnen in de vtwonen Stijl Studio Industrieel!


Oude fabrieken en verlaten loodsen vormen de inspiratiebron voor deze masculiene woonstijl. Blaas verweerde bouwmaterialen nieuw leven in, kies voor een grote plofbank in cognac leder en combineer deze met een robuust houten bartafel en royale legergroene barstoelen. Zo creëer je in handomdraai een industrieel interieur! Maak de vtwonen Stijl Studio Industrieel persoonlijk met bijzondere vintage vondsten. En ga met moderne woonitems zoals uitnodigende fauteuil met een kubistische vormgeving op zoek naar een spannend contrast in het industriële woonhuis!

vtwonen Stijl Studio Industrieel collage

In 5 stappen naar een industrieel interieur:

Stap 1
Het kleurenpalet in het industriële interieur is ingetogen: wissel natuurlijke kleuren af met zwart en vergrijsde tinten. 

Stap 2
Minder is meer: een belangrijk kenmerk van een industrieel interieur, is dat de kamer open en ruimtelijk is. Plaats dus niet té veel meubels in een ruimte, maar kies voor een aantal grote, opvallende meubels als blikvangers.

Stap 3
Breng warmte in het industriële interieur aan met cognac leder, robuust hout en legergroen. 

Stap 4
Met een onafgewerkte bakstenen muur (eventueel in de vorm van behang) geef je je woonruimte in no-time een industriële sfeer. Of durf te kiezen voor tegels op de wand in de woonkamer, lekker stoer!

Stap 5
Zwart stalen details mogen tenslotte niet ontbreken in de vtwonen Stijl Studio Industrieel: kies voor een zwart metalen kast of een eettafel met stalen onderstel!

Intercodam Soho wandtegels in (mat) wit, ivoor, (licht) grijs, taupe en zwart, (7.5 x 15 cm) of (7.5 x 30 cm) 87.- per m2

verf & behang vtwonen Stijl Studio Industrieel

Producten uit deze Stijl Studio: