• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering
vtwonen Stijl Studio Industrieel voorjaar 2020 vtwonen Stijl Studio Industrieel voorjaar 2020

Industrieel

vtwonen Stijl Studio Industrieel

Stalen meubels, donkere kleuren en fijne lijnen komen samen in de vtwonen Stijl Studio Industrieel. Dit industriële interieur komt tot leven door het gebruik van spannende kleurencombinaties, stoere materialen en functionele woonoplossingen. Een donker kleurenpalet voert de boventoon in vtwonen Stijl Studio Industrieel en wordt verzacht door vergrijsde groentinten, camel-kleurig leer en ranke elementen.

vtwonen Stijl Studio Industrieel zithoek

Gedurfde indeling boordevol contrasten

Een ronde betonnen eettafel, een hoge metalen bartafel en een elegante en compacte leren 3-zitsbank: de indeling van vtwonen Stijl Studio Industrieel is stoer en gedurfd. Dit komt mede door de uitgesproken contrasten tussen ronde vormen en strakke lijnen en door speelse hoogteverschillen in het interieur. De ronde tafel vormt een prachtig contrast met het kubistische karakter van de flexibele stalen wandkast en de geometrische muurschildering achter de eethoek, terwijl de elegante fauteuil de strak ingerichte zithoek verzacht door zijn organische belijning. 

Tip van de stylisten:
Met speelse hoogteverschillen creëer je diepte en spanning in je interieur. Door een ruimte van laag naar hoog in te richten wordt je aandacht steeds verder en verder de ruimte ingetrokken. In vtwonen Stijl Studio Industrieel zie je perfect hoe je deze hoogteverschillen zelf trapsgewijs aanbrengt: een lage eettafel en zithoek met daarachter een hoge bartafel met elegante barkrukken trekken je aandacht totdat je blik uiteindelijk wordt getrokken door de muurhoge kastenwand helemaal achter in de ruimte. Deze kast is dan ook meteen de uitgelezen plek om je meest dierbare accessoires tentoon te stellen.

meer vtwonen Stijl Studio's

vtwonen Stijl Studio Industrieel eethoek

Elegante meubels met een rauw randje

In vtwonen Stijl Studio Industrieel steken we het traditionele, industriële interieur in een nieuwe stoere, maar elegante jas. Grote, robuuste meubels maken in vtwonen Stijl Studio Industrieel plaats voor compactere designitems met een rauw randje en onbewerkt hout verruilen we voor donkere visgraatpatronen, stoer beton en gekleurd staal. Leer mag nog steeds niet ontbreken in een industrieel interieur: de camel-kleurige leren bank is dan ook de blikvanger in deze industriële woonruimte. De bank valt direct op en verlicht het interieur niet alleen met zijn lichte kleur, maar ook met zijn elegante uitstraling. 

vtwonen Stijl Studio Industrieel fauteuil

In de mix met velvet en staal in een donker kleurenpalet

Met een donkere basis op de wand creëer je in een handomdraai een stoere, industriële sfeer in je interieur. Donkere blauwtinten en zwarte elementen vormen de basis voor de vtwonen Stijl Studio Industrieel. Met de toevoeging van lichtere ton-sur-ton tinten in blauw en groen en een gedurfde combinatie van materialen zoals geschuurd leder en aaibaar velvet. Door twee tegenpolen naar elkaar toe te trekken is een spannende mix ontstaan waarin uitersten samenkomen. Zo wordt het industriële interieur sfeervol en toegankelijk. 

kleuren & materialen vtwonen Stijl Studio Industrieel

Functionele verlichting en accessoires

In de vtwonen Stijl Studio Industrieel vind je geen bonte mix van accessoires. Functionaliteit staat voorop in deze stoere woonstijl. De wandplanken hebben een decoratief karakter maar zijn vooral functioneel: de verschillende vormen, maten en functies van de wandplanken maken het mogelijk een wandkast samen te stellen die precies past bij jouw opbergwensen. Van wijnrek tot glazenhouder: dit multifunctionele opbergsysteem heeft het allemaal. Ook de verlichting in het industriële interieur is sober: twee simplistische vloerlampen en een speelse compositie van hanglampen zijn genoeg om het interieur sfeervol en, bovenal praktisch, te verlichten.

vtwonen Stijl Studio Industrieel thuisbar

Tip van de stylisten:
Kies niet voor één lamp boven de eettafel, maar maak een speelse compositie van handgemaakte lampen. Door te kiezen voor een oneven aantal pendels op ongelijke hoogte creëer je een speels effect.

Woonoplossing: je eigen thuisbar

In de vtwonen Stijl Studio Industrieel vind je een sfeervolle, stoere thuisbar. Nieuwsgierig wat je nodig hebt voor jouw eigen thuisbar? Lees snel verder!

woonoplossing thuisbar

vtwonen Stijl Studio Industrieel exclusief bij Eijerkamp

Ontdek de vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Industrieel en de andere Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondag om 19.30 uur op SBS6.

interieuradvies afspraak maken

ontdek alle vtwonen make-overs

meer wooninspiratie