Skip to content

vtwonen Stijl Studio Bold Bistro

Kom met familie en vrienden thuis in je eigen bistro om te genieten van een uitgebreid diner of ontspannen borrel in vtwonen Stijl Studio Bold Bistro, gezien op tv! Met laidback lobby, bubbly borrelbar én bistro eethoek in een ton-sur-ton palet van zonnige kleurtonen met een retro knipoog.

After Dinner Lobby Comfy ontmoetingsplek

Het echte hotellobby lounge gevoel in vtwonen Stijl Studio Bold Bistro voel je direct wanneer je de woonruimte binnenstapt. In deze zithoek draait het om sfeervol samenkomen en ontspannen. De compacte 2,5-zitsbanken in vintage ribstof staan, net als in een hotellobby, tegenover elkaar. Het grote zeshoekige vloerkleed in terracotta wol en de langwerpige pouf met bloemmotief vormen de verbindende factor en de basis voor het ziteiland dat hierdoor ook middenin de woonruimte knus en compact aanvoelt.

Breakfast bistro & diner opstelling

Wie vanuit de lobby door de roomdividers met maatwerk ramen zijn weg vervolgt, stapt binnen in een warme thuis bistro met onderhoudsvriendelijke terazzo bistrotafels welke worden verbonden door de kamerbrede op maat gemaakte eetkamerbank in blozende roze 3D stof. De keuze is aan jou: kies je voor een speelse bistro opstelling of creëer je een XXL eettafel door de tafels tegen elkaar aan te schuiven? Flexibiliteit is het sleutelwoord, deze bistrotafels dansen door de dag mee met jouw woonwensen. 

Multifunctionele thuisbar als borrelbar of werkplek

Of je er nu ’s ochtends de dag start met een verse kop koffie, na het ontbijt plaatsneemt om te werken of er de dag afsluit met een borrel: de betegelde thuisbar met tegels van Sani Luxury aan weerszijden van de zithoek in vtwonen Stijl Studio Bold Bistro, maakt het hotel lobby gevoel compleet en is een multifunctionele toevoeging aan de woonruimte. Slechts 40 centimeter diep, maar meer dan groot genoeg om nog even te werken of te ontspannen zónder daarvoor zeeën van kostbare ruimte in te nemen.

vtwonen Stijl Studio Bold Bistro
vtwonen Stijl Studio Bold Bistro
vtwonen Stijl Studio Bold Bistro

Transparante roomdivider

De halfhoge tussenwanden tussen de thuisbistro en de loungelobby zijn aan weerszijden betegeld met grafische wandtegels en tot het plafond afgesloten met heldere glaspanelen in een mahonie-kleurig gepoedercoat aluminium frame van Gewoon Gers. De grote ruimte wordt zo op een speelse en transparante manier in tweeën gedeeld zonder dat de sfeer en het gevoel van ruimtelijkheid verloren gaan.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Zonnig kleurenpalet in de mix met luxe materialen

Het kleurenpalet in vtwonen Stijl Studio Bold Bistro is warm en zonnig: donkerbruin, warm oranje en mosterdgeel zetten de toon voor een fijne boetiek hotel sfeer. Een toef blozend roze frist het geheel op en brengt het palet in balans. De basis wordt gevormd door de sunkissed PVC vloer en behang dat de ruimte omarmd. De rijke materialen zijn de kers op de taart: ribfluweel, 3D-stof en terrazzo maken van deze Bold Bistro een luxe hotspot.

Kleurenpalet
 • Eijffinger 313553
  Eijffinger
  313553
 • Eijffinger 313559
  Eijffinger
  313559
 • Sani Luxury Topcer Dublin
  Sani Luxury
  Topcer Dublin

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Bold Bistro en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels