Skip to content

vtwonen Stijl Studio Crispy Greenhouse

Wonen, koken, eten en spelen komen samen in een mix van groentinten, zachte naturellen en materialen met een frisse industriële touch in vtwonen Stijl Studio Crispy Greenhouse, gezien op tv! Met elementenbank voor een cosy get together, XXL betegeld keukeneiland en eettafel met bootvorm blad en comfy stoelen voor uren tafelplezier.

Multifunctionele roomdivider XXL woonkeuken als kloppend hard

De verschillende woonfuncties in vtwonen Stijl Studio Crispy Greenhouse staan met elkaar in contact in de grote open leefruimte. Het groen betegelde keukeneiland is het kloppend hart en doet dienst als XXL roomdivider die de keuken op een bijzondere manier van het zitgedeelte scheidt maar tegelijkertijd ook verbindt. Aan de ene kant van de familiekeuken is het heerlijk ontspannen op de mintgroene modulaire zitbank en bouclé fauteuil . Aan de andere zijde grenst de keuken aan de eethoek met grijsgroene Scandi look eettafel in onderhoudsvrij nanotech Fenix blad. Met een industriële set stoelen in crispy beige stof voor het groene aquarel behang op maat en de grote planten ontstaat het echte kasgevoel in huis.

vtwonen Stijl Studio Crispy Greenhouse

Into the woods kleurenpalet Groen naar hartenlust in de mix

In een Into the garden kleurenpalet ontstaat een oase van rust om heerlijk te onthaasten! In het kalmerende maar veelzijdige palet, met frisse visgraat PVC vloer als basis, voelen zowel Scandinavische woonitems als industriële meubels en landelijke elementen zich thuis. Olijf, basil, jade, emerald, mint, eucalyptus en vele andere groentinten worden naar hartenlust gemixt in een ton-sur-ton palet met ecru en zandtinten en materialen als blond hout, beton, jute wol en gekleurd metaal voor balans in een onthaastende sfeer en waan je je 24/7 in je eigen Greenhouse in de natuur.

Maatwerk wandoplossing als pronkstuk

Met een keuken in het midden van de ruimte blijven de lange wanden vrij om eindeloos in op te bergen. Met vier vitrinekasten in zandkleurig metaal ontstaat een meterslange opbergwand. Achter de glazen deuren geef je het mooiste servies, potten, pannen en keramiek (uiteraard in een groen jasje) een pronkplek. En onderin de kasten berg je lekker uit het zicht op!Door de kasten in een nis te plaatsen, lijken de kasten precies op maat gemaakt en ingebouwd. Dat oogt niet alleen chique, maar geeft ook optische rust.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak

Unieke wanden: van doe-het-zelf betonlook tot muurgroot behang

Een goede mix van kleuren, materialen en patronen op de wand zijn grote sfeermakers. In vtwonen Crispy Greenhouse zijn de wanden in de eethoek en de zithoek dé blikvangers van de ruimte. Achter de eethoek is het Waterfront behang van Eijffinger een echte eyecatcher: deze op maat gemaakte muurvullende aquarel in zacht groen versterkt het rustgevende oase gevoel. Achter de bank vind je een stoere tegenhanger die je gemakkelijk zelf in huis creëert: de wand is voorzien van een laag tegellijm die uit de losse pols met een grote lijmkam over de muur is verdeeld. Stoer, uniek én een leuk doe-het-zelf idee voor thuis!

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Crispy Greenhouse en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp