Skip to content

vtwonen Stijl Studio Fashion Loft

Fashion meets furniture in vtwonen Stijl Studio Fashion Loft, gezien op tv in vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’! Kom binnen in een chique woonruimte in boutique hotel sfeer met een samenspel van klassieke modestoffen en rijke materialen waar new luxury wonen, eten en slapen naadloos in elkaar overlopen.

Luxe lounge-eiland In klassieke modestoffen

Gehuld in klassieke modestoffen als bouclé, pied-de-poule, tweed en velours vormt het luxe lounge - én eeteiland het kloppend hart van deze Paris chique Fashion Loft! De royale, gecapitonneerde modulaire banken in zijdezachte taupekleurige velours vormen een elegante zit op het grafische karpet en Royal PVC vloer uit de vtwonen collectie. De ijsblauwe DIY schouw met gouden wandtegels wordt aan beide zijden vergezeld door kunstwerken van Werk aan de Muur boven lage dressoirs die het fashion gevoel nog eens extra benadrukken.

Paris chique Comfy Low Dining

Geïnspireerd door de ontspannen Low Dining trend uit modesteden als Parijs en Milaan verschijnt er aan de achterzijde van de bank een verlaagde eettafel in geaderd marmer met royale eetkamerfauteuils in klassieke pied-de-poule stof. De low-dining eetset met heerlijk zitcomfort biedt ruimte voor elegante maar informele thuisdiners. De iconische hanglamp van Verner Panton uit 1964 met parelmoerkleurige schelpen verspreiden een intiem en dromerig licht boven tafel voor een romantisch Paris chique diner!

Slaapkamer en suite

Vanuit de luxe lounge stap je door de kamerhoge taatsdeuren je eigen hotel chique slaapkamer binnen. De statige boxspring in amberkleurig velours en met afgerond hoofdbord creëert een intieme sfeer die versterkt wordt door de karpetten die vanaf de muur achter het royale bed doorlopen over de grond. Zo ontstaat een slaapeiland dat geborgenheid biedt in de grote open ruimte. Aan weerszijden van het bed kaderen twee hoge kasten het slaapeiland in en bieden eindeloze mogelijkheden voor het presenteren van je modeschatten.

Interieuradvies inspired by Frans Uyterlinde

Onze interieuradviseurs, getraind en geïnspireerd door Frans Uyterlinde, staan klaar om jou te adviseren in een persoonlijk interieuradvies. Waar ze samen jouw droominterieur creëren.

Maak afspraak
Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Marloes Peters
Creative Director
Eijerkamp
Chateau chique Taatsdeuren

De fashionable slaapkamer-en-suite wordt van de woonruimte gescheiden door lichtgrijze, dubbele taatsdeuren van Gewoon Gers met rookglas in een subtiele grijstint. De uitstraling van deze roomdivider geeft beide ruimtes een warme, geborgen uitstraling zónder in te hoeven leveren op gevoel voor ruimte.

vtwonen Stijl Studio Fashion Loft

Rijke dessins, modestoffen en warme tinten

vtwonen Stijl Studio Fashion Loft staat bol van de rijke dessins en vele verschillende modestoffen. Diverse patronen, structuren en materialen vormen samen een spannende maar uitgebalanceerde mix die compleet gemaakt wordt door het verbindende ingetogen warme kleurenpalet met accenten in ijsblauwe en een touch of gold.

Kleurenpalet
 • Eijffinger 313555
  Eijffinger
  313555
 • Sani Luxury Crafted Gold
  Sani Luxury
  Crafted Gold
 • BN Wallcoverings 221151
  BN Wallcoverings
  221151
 • Eijffinger 312452
  Eijffinger
  312452

8 vtwonen Stijl Studio's exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Fashion Loft en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels