gratis verzending vanaf € 500

vtwonen Stijl Studio Industrieel

De stijl industrieel is eleganter geworden, wat vrouwelijker en ranker. Het grove beton en ruwe hout worden vervangen door glad metaal en en keramiek.

Fietje Bruijn vtwonen stylist

Slanke meubels met een rauw randje

Grote, robuuste meubels maken plaats voor slanke woonitems met een rauw randje. Onbewerkt hout verruilen we voor gevlamd keramiek en grof beton voor glad metaal. Het industriële interieur komt tot leven door het gebruik van spannende kleurcombinaties; een donker kleurenpalet van blauwen en bruinen voert de boventoon en wordt verzacht door het meer vrouwelijke vergrijsd roze en paars.

Lees meer

Beleef live! in onze woonwinkels

Bekijk de video voor een sneak peek van vtwonen Stijl Studio Industrieel in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

vtwonen stylist Fietje Bruijn

Fietje Bruijn vtwonen stylist

"De stijl industrieel is eleganter geworden, wat vrouwelijker en ranker. Het grove beton en ruwe hout worden vervangen door glad metaal en en keramiek."

bekijk alle vtwonen Stijl Studio's

Gedurfde materiaal, vorm en kleurcombinaties

Een ovale eettafel met roestkleurig, onderhoudsarm keramiek blad met roze velours kuipstoelen; de combinaties in vtwonen Stijl Studio Industrieel zijn gedurfd. Door dit kleurenpalet consequent te herhalen in de meubels, kleuren op de wand en accessoires ontstaan rust en eenheid. In de nis van de donkerblauwe vakkenkast heeft de zwarte eetbank een fijne plek en leun je zacht tegen de Dock Four achterwand met rugkussens in dieppaarse stof met leren banden.

Lees meer

Zonder leer geen industrieel interieur

Het gedurfde kleurenpalet vind je terug in het woongedeelte van dit industriële interieur met als blikvanger de stoere cognackleurige leren bank. Op het XXL hoogpolige karpet in roestkleur, combineren we de een bijzettafel in antraciet metaal met ronde salontafel in grof beton.

Zachte lijnen & aaibare materialen

De stoere bank wordt verzacht door de organische belijning van de hoge draaifauteuil in grijsblauwe wollen stof. De lage draaifauteuil met een wollig jasje in nougat roze bouclé, komt krachtig uit tegen de grijsblauwe wand en donkerbruine kast.

Met de losse kasten op het podium creëer je in een handomdraai een andere opstelling van de industriële wandkast. Door de deuren van de vitrinekast in ragfijn metaal met geribbeld glas vang je een glimp op van je favoriete items of berg je lekker veel op.

Op de wanden

Met een donkere basis op de wand met vergrijsde paarstint Olifant (6005-R20B) van Histor creëer je in een handomdraai een stoere, industriële sfeer in je interieur. De kleur komt in een donkerdere variant terug op de achterwand van de eetbank. In combinatie met grijsblauwe kleur Uitdrukking ( 5010-R90B) van Histor wordt het industriële interieur sfeervol en spannend.

Lees meer
Kleurenpalet
 • Histor Olifant
  HISTOR
  Olifant
 • WALL & DECO Durch behang
  WALL & DECO
  Durch
 • Histor Uitdrukking
  HISTOR
  Uitdrukking
vtwonen Stijl Studio Industrieel gordijnen
vtwonen Stijl Studio Industrieel Werk aan de Muur
vtwonen Stijl Studio Industrieel bloemen, planten en accessoires

Gordijnen

Gordijnstof Ceder (kleur 89) van De Ploeg is grof geweven met 50% linnen en heerlijk zacht met een warme uitstraling. In 18 kleuren op maat gemaakt via Home Fashion bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal.

Werk aan de muur

De cognac- en roestkleuren komen terug in kunstwerk prachtige sproeten (105 x 155 cm) op mat aluminium van fotografe Elianne van Turenhout voor Werk aan de Muur.

Bloemen en planten

De stoere kunstplant Stelizia, distels, zijde bladtakken en kunsthangplanten van het Nederlandse merk Silk-ka zijn niet van echt te onderscheiden, gaan een leven lang mee hebben geen onderhoud nodig. Alle accessoires. bloemen en planten uit deze vtwonen Stijl Studio zijn verkrijgbaar in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Lees meer

vtwonen Stijl Studio Industrieel exclusief bij Eijerkamp

Ontdek alle vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal. Laat je inspireren door de nieuwste wooncollecties, kleuren, materialen en woontrends en neem een kijkje in vtwonen Stijl Studio Klassiek en de andere vtwonen Stijl Studio’s uit het tv-programma vtwonen ‘weer verliefd op je huis’, elke zondagavond bij SBS6.

winkels & openingstijden bekijk alle vtwonen Stijl Studio's
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp