Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

vtwonen Stijl Studio New Nordic

In een oase van vloeiende, organische vormen, serene beiges met mossige groentinten komt het beste uit het noorden komt samen in vtwonen Stijl Studio New Nordic!

Frans Uyterlinde vtwonen stylist

De comeback van midcentery design

Maak in deze New Nordic stijl (opnieuw) kennis met Zweedse midcentury designklassiekers en look a likes in een nieuw jasje. Iconisch is de comeback van de aaibare teddy Knitting chair uit 1951 in het zitgedeelte met compacte hoekbank en vaste kussens. Midcentury look stoelen met gevlochten zitting voor een zachte prijs staan uitnodigend rond de eettafel. Niet langer uitgevoerd in blond hout, wat langere tijd zeer kenmerkend was voor de Scandinavische stijl, zien we dit najaar veel donker hout terug in het New Nordic interieur.

Vloeiende Organische vormen

Niet helemaal rond, niet helemaal ovaal: geïnspireerd op de Scandinavische meren zijn de vloeiende, organische vormen van de asymmetrische eettafel in onderhoudsvrij warm beige Fenix. Deze vloeiende lijnen lopen door in de eetbank met zachte rondingen en het extra zitgedeelte met organisch gevormde salontafel, iconische fauteuil in warm notenhout (hallo designklassieker!), kiezelvormig vloerkleed en compacte Cocoon bank in mosgroene bouclé Hunter stof, exclusief bij Eijerkamp.

Frans Uyterlinde vtwonen stylist
Frans Uyterlinde
vtwonen stylist
gezien op tv
Smart Wood

Ontworpen in Italië, maar met een Scandinavische twist zijn fauteuil K/Wood en wandkast Adam uit de Smart WOOD collectie van Kartell van designer Philippe Starck. Geproduceerd met respect voor de natuur wordt de collectie vervaardigd uit de flinterdun (rest)hout – zo zacht als zijde - en geperst tot minimalistische kuipstoelen en fauteuils in diverse naturel houtkleuren.

vtwonen Stijl Studio New Nordic

Warmte als basis & mossige groentinten

Het nieuwe Scandinavische interieur heeft een warme basis en is geïnspireerd op de kleuren uit de Zweedse natuur. Wit- en grijstinten maken nu plaats voor serene beiges, mossige groentinten, (diep) donkerbruin en accenten in cognac. De kiezelkleurige, duurzame betonlook PVC vloer is een knipoog naar de ruige rots landschappen die we veel in Noord-Europa zien. Op de wanden is gebruik gemaakt van ecologische muurverf van LAB PAINT, op waterbasis ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Met elke vijf liter verkochte LAB PAINT voorziet het duurzame verflabel één persoon van zuiver drinkwater. Een eerlijke deal voor een betere wereld!

Lees meer
vtwonen Stijl Studio New Nordic
vtwonen Stijl Studio New Nordic
vtwonen Stijl Studio New Nordic

Beleef live! exclusief bij Eijerkamp

Bekijk de video voor een sneak peek van vtwonen Stijl Studio New Nordic in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis'.

Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Trendkleuren
  • LAB PAINT Moss no 287
    LAB PAINT
    Moss no 287
  • LAB PAINT Mushroom no 287
    LAB PAINT
    Mushroom no 287