Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen

Ruim 150 merken Wonen, slapen & design

Bij Eijerkamp vind je alle grote (inter)nationale woonmerken onder één dak. En Nederlandse merkstores zoals Trendhopper, Montèl, XOOON, Henders & Hazel, Auping en nog veel meer. In elke woonstijl en voor ieder budget.

Winkels & Openingstijden

Er is maar één Thuis

Bij woonwinkel Eijerkamp hebben wij de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie. Laat je verwonderen in ons woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken onder één dak. Van banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels tot bedden, kasten, lampen en woonaccessoires: bij woonwinkel Eijerkamp vind je alles om van jouw huis een thuis te maken. In elke woonstijl en voor ieder budget. Want thuis begint bij Eijerkamp.

woonwinkel Eijerkamp: alles voor een fijn thuis

In onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal geven we je graag persoonlijk interieuradvies, slaapadvies, advies voor een kast op maat, stylingadvies en onderhoudsadvies. Van indelingsplan tot kleurenplan, de juiste meubels, accessoires en verlichting in elke woonstijl en voor elk budget: we staan dagelijks bij Eijerkamp, CILO en citystore LOTS voor je klaar om je droominterieur te realiseren.

We wensen je veel (woon)shopplezier en verwelkomen je graag in onze woonwinkels!

Lotte, Marloes & Lisanne Eijerkamp

Black Friday Deals

Black Friday tot 30% korting

op alle grote woonmerken bij Eijerkamp!

shop nu
Veilig en sfeervol woonwinkelen

Veilig & sfeervol Woonwinkelen

De kerst is nu al begonnen bij Eijerkamp! Je bent van harte welkom, juist ook op de rustigere doordeweekse dagen. Kom gericht en met z’n tweeën, zo blijft woonwinkelen bij Eijerkamp veilig. Wij hanteren het dubbele aantal m² t.o.v. de RIVM richtlijnen. In de entree is altijd het actuele aantal bezoekers te zien op een digitaal scherm.

meer info

Onze woonwinkels ZUTPHEN & VEENENDAAL

In onze ruime woonwinkels (Zutphen 30.000 m2, Veenendaal 20.000 m2) met fijne brede gangpaden hanteren we een zorgvuldig deurbeleid (volgens de RIVM richtlijnen) zodat je onbezorgd kunt woonwinkelen. Lees hier al onze Covid-19 maatregelen.

Alle bekende merken onder één dak

In onze merken brandstores presenteren wij de nieuwste collecties van alle grote bekende woonmerken. Met persoonlijk advies van onze merkenexperts.