gratis verzending vanaf € 500
Ontdek onze Ruim 150 woonmerken

We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met klassiekers en altijd de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren! Gepresenteerd onder één dak in inspirerende merken stores en shop-in-shops in onze Eijerkamp winkels in Zutphen & Veenendaal.

Koel woonwinkelen onder één dak

In onze ruim opgezette winkels met brede gangpaden ontvangen we 1 bezoeker per 50m2 . Wij hanteren hiermee twee keer zoveel vierkante meter per bezoeker als door het RIVM geadviseerd (1 bezoeker per 25m2).

Er is maar één Thuis

Bij woonwinkel Eijerkamp hebben wij de nieuwste trends en de mooiste woonmerken voor jou geselecteerd. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie. Laat je verwonderen in ons woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken onder één dak. Van banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en eettafels tot bedden, kasten, lampen en woonaccessoires: bij woonwinkel Eijerkamp vind je alles om van jouw huis een thuis te maken. In elke woonstijl en voor ieder budget. Want thuis begint bij Eijerkamp.

woonwinkel Eijerkamp: alles voor een fijn thuis

In onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal geven we je graag persoonlijk interieuradvies, slaapadvies, advies voor een kast op maat, stylingadvies en onderhoudsadvies. Van indelingsplan tot kleurenplan, de juiste meubels, accessoires en verlichting in elke woonstijl en voor elk budget: we staan dagelijks bij Eijerkamp, CILO en citystore LOTS voor je klaar om je droominterieur te realiseren.

We wensen je veel (woon)shopplezier en verwelkomen je graag in onze woonwinkels!

Lotte, Marloes & Lisanne Eijerkamp