• 5 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

Interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies

Welke woonstijl heb ik? Past een hoekbank in mijn woonkamer? Wat zijn mooie kleur- en materiaalcombinaties? Hoe creëer ik meer sfeer in mijn woning? Soms komt u er zelf niet (meer) uit. Persoonlijk advies op maat vinden wij vanzelfsprekend. Ons team van gepassioneerde interieuradviseurs helpt u graag met de indeling, meubelkeuze, inrichting, styling en verlichting van uw interieur én met die mooie kleur op de wand!

Van de aanschaf van een nieuw meubel tot een compleet nieuwe inrichting: in een persoonlijk advies bespreken we al uw woonwensen, krijgt u deskundig advies en vertalen we deze naar een persoonlijk interieurplan waarmee u gericht aan de slag kunt!

Hoe ziet ons persoonlijke interieuradvies er uit?
Het woonadvies vindt plaats in onze winkels in Zutphen of Veenendaal en duurt circa 1 uur.

Stap 1. Woonwensen in kaart brengen
Uw persoonlijke interieuradviseur ontvangt u aan de adviestafel en brengt uw dromen en woonwensen in kaart.

Stap 2. Persoonlijk advies
Aan de hand van uw wensen, plattegrond en foto’s maakt de interieuradviseur een advies op maat. Van de aanschaf van een nieuw meubel tot een compleet nieuwe inrichting inclusief indeling, styling en verlichting. 

Stap 3. Van advies naar nieuwe meubels
In de winkel laat de interieuradviseur u direct alle mogelijkheden zien, voelen en ervaren. In elke woonstijl en voor ieder budget. Zo komt uw persoonlijke interieurplan tot leven!

Kosten interieuradvies
Een woonadvies kost 85,- en vindt plaats in onze winkels in Veenendaal en Zutphen. En het mooie is, bij een aankoop vanaf 850,- krijgt u de kosten van het interieuradvies terug!

interieuradvies afspraak maken > Judith interieuradviseur Zutphen sfeerimpressie interieuradvies Eijerkamp vtwonen make-overs >