Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Vacature Sales Support medewerker

Parttime/Fulltime (30-37 uur)
Houd jij van dingen regelen en oplossen? Word onze Sales Support Medewerker!

vacature Sales Support medewerker

Als Sales Support medewerker bij Eijerkamp ben jij van onmisbare waarde! Je bent de spil tussen de klant en jouw collega’s in de winkel. Jij gaat voor een 5-sterren klantervaring en vindt het een leuke uitdaging om hier alles perfect voor te regelen. Je ondersteunt je collega verkoopadviseurs bij vragen over het ERP-systeem en het doen van bestellingen. Daarnaast heb je korte lijntjes met andere afdelingen. Je wordt blij van afwisseling in je werk en kunt dan ook snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Wanneer je houdt van mensen helpen zit je helemaal op je plek in deze functie!

Wie zijn wij?

Liefde en passie voor meubels zit in ons DNA. Onze inspirerende winkels en webshop met alle bekende woonmerken vind je in Veenendaal en Zutphen en zijn o.a. bekend van tv-programma’s vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ en Kopen Zonder Kijken. In ons familiebedrijf helpen wij onze klanten elke dag bij het creëren van een nieuw thuis.

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een commerciële studie afgerond;
 • Met jouw communicatieve skills, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid weet jij telefonisch de behoefte achter de klantvraag te achterhalen en hier commercieel op in te spelen;
 • Je bent administratief vaardig, nauwkeurig en je zorgt voor de juiste verwerking van orders;
 • Je maakt een ERP-systeem snel eigen;
 • Je bent proactief en geeft verbeteringen aan voor de website en ons assortiment naar aanleiding van klantvragen;
 • Op zaterdag en zondag maken we in de winkels de meeste klanten blij met de aankoop van hun nieuwe meubels. Voor collega’s is het dan ook fijn als ze vragen kunnen stellen bij Sales Support. Afwisseling in werkdagen vind je dan ook prettig, ook in de weekenden wil jij graag aan de slag.

Een dag met Clim Sales Support Medewerker

8.45 – Met een kop koffie bepalen we de prioriteiten van vandaag en maken een to-do lijst. Natuurlijk kletsen we ook even bij.
9.00 – Ik verwerk de e-mails en bestel orders van onze klanten. Ook ben ik telefonisch bereikbaar voor collega’s. Soms even schakelen, maar ook afwisselend en uitdagend. Ondertussen staat de rest van het team klaar voor vragen van leveranciers, klanten & collega's.
12.00 – Pauze! We wandelen even of lunchen met collega’s.
13.00 – Na de lunch check ik of alle orders voor onze klanten besteld zijn. Tussendoor belt een verkoopadviseur voor hulp bij het maken van een order voor een klant in de winkel.
17.00 – We maken de balans op en kijken vooruit naar morgen. Zo weten we op hoofdlijnen waar we aan toe zijn, maar je zult merken dat geen dag hetzelfde is.

Werken bij Eijerkamp

Wat bieden wij?

Natuurlijk een passend salaris gebaseerd op de CAO Retail non-food, module woondetailhandel,

 • Een inspirerende werkomgeving, waarbij je werkt in een klein en gezellig team, maar ook veel contact hebt met andere afdelingen;
 • Een job voor 4 à 5 dagen per week, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • Leer elke dag meer: wij delen onze kennis met je en ook leren wij graag van jou;
 • Maak van je huis een fijn thuis: je krijgt een aantrekkelijke personeelskorting op de complete collectie van de Eijerkamp Retail Groep (Eijerkamp, Trendhopper en CILO);
 • En makkelijk verdiend: voor het werken op zondagen krijg je een toeslag van 50% en op feestdagen 100%;
 • Reiskostenvergoeding én onze woonwinkels zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken;
 • En last but not least: gezellige borrels en legendarische feestjes!
Marieke Prinsen
Marieke Prinsen
HR adviseur
Eijerkamp
Meer informatie & solliciteren

Vragen over deze vacature? Je kunt videobellen met onze HR adviseur Marieke Prinsen. Liever een appje? Dat mag ook! 📱 06-54 31 10 59.

Direct solliciteren? Dan zien wij jouw cv met recente foto en motivatie o.v.v. ‘Sales Support medewerker’ graag tegemoet! Je kunt solliciteren via sollicitatie@eijerkamp.nl.

werken bij Eijerkamp