Skip to content

Basic Interieur

Het basic interieur kenmerkt zich door een palet van rustige grijzen en beiges in combinatie met zowel koele als warme materialen. Denk aan hout, beton, wol, vilt en velours.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Basic interieur

Simplistisch Met bijzondere details

Op het eerste gezicht lijken de meubels in de basic woonkamer simplistisch en basic, maar wanneer je goed kijkt zie je in veel woonitems bijzondere details terug. Zoals in de hoekbank in een beige bouclé stof met stoere bies welke perfect blend met het fake-fur karpet welke je wilt blijft aaien. De mix van verschillende bijzettafels geeft een speels effect en zijn multi-inzetbaar wanneer je meerdere zithoeken in je interieur creëert.

Basic interieur

Rust & sereniteit Met ruimte voor persoonlijkheid

Aan de eettafel met opvallend zwart metalen onderstel heerst rust en sereniteit door de XXL eetbank in een beige bouclé stof. De camelkleur van de comfortabele kuipstoel komt subtiel terug in de accessoires van het basic interieur: zo ontstaan eenheid en sereniteit zonder dat het interieur persoonlijkheid verliest. Door een grote wandkast te gebruiken voor het toevoegen van persoonlijke woonitems zijn dierbare accessoires eenvoudig te clusteren. Ook dat geeft rust.

Marloes Peters Creative Director Eijerkamp
Marloes Peters
Creative Director
Eijerkamp
Statement piece In het basic interieur

Voeg met een uitgesproken statement-piece simpel contrast toe aan de basic woonkamer. Een wandkleed met organische print in warm grijs met beige en zwart is hier perfect voor geschikt. En geeft naast sfeer ook een betere akoestiek in de ruimte!

basic interieur

basic interieur

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Basic palet
 • Flexa Delicate Stone
  Flexa
  Delicate Stone
 • Flexa Worthy Clay
  Flexa
  Worthy Clay
 • Flexa Lively Craft
  Flexa
  Lively Craft
 • Flexa Authentic Grey
  Flexa
  Authentic Grey

Kleurloos palet In beige- en grijstinten

In het basic interieur vormt een ton-sur-ton keurpalet van beige- en grijstinten de basis voor de basic woonstijl. In een nagenoeg kleurloos interieur mogen verrassende materiaalcombinaties niet ontbreken. Door te spelen met verschillende structuren als hout, metaal, vilt en wol breng je het interieur tot leven!

Ontdek alles voor een basic interieur

Ontdek alle meubels voor een basic van alle bekende merken bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design!

winkels & openingstijden bekijk alle woonstijlen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie voor een basic interieur?