Skip to content

Kleurrijk interieur

In dit kleurrijke interieur steken we de industriële woonstijl in een slim, slank en speels jasje. Met een spannende kleur- en materialenmix van glad metaal, beton, leer, vergrijsde groenen en knallende kleuren als diep roze en okergeel. En smart woonoplossingen voor het compactere interieur!

Wonen, eten en koken Op 50 vierkante meter

Dit kleurrijke interieur is compact maar herbergt vele functies. Op een woonoppervlak van slechts 50 vierkante meter vormen een royaal ziteiland met slimme Spectral tv-oplossing (in grijsgroene kleur exclusief bij Eijerkamp), lekkere leeshoek, slanke eetset met veel zitplekken en modulaire keuken een speels geheel in een kleurexplosie van diep roze en okergeel! Voor het echte woonloft gevoel zorgt het fotobehang met stoere print van ijzeren platen. In combinatie met vergrijsde groentinten en beton krijgt de kleurrijke woonruimte een stoere touch.

Wooneiland met ronde elementen

Op twee diepgroene karpetten staat de elementenbank in warmroze stof slim opgesteld zodat je aan alle kanten kunt zitten: voor de televisie, in de rustige leeshoek en in verbinding met de eethoek en de keuken. Maar wil je wat anders, dan verander je met de losse elementen, handige bijzetters en stoere leren poefs ook zo van opstelling. De ronde elementen zorgen voor een dosis extra fun in je eigen kleurrijke interieur!

De thuisbioscoop ervaring

Voor een ultieme thuisbioscoop ervaring zorgt de slimme Spectral tv-oplossing, in grijsgroene kleur exclusief bij Eijerkamp, zonder zichtbare draden en met ingebouwde Sonos boxen en Samsung tv in de speelse zithoek. Fijn om naar te kijken én naar te luisteren is het grote abstracte kunstwerk van Werk aan de muur dat harde geluiden dempt.

Slimme woonkeuken in kleurrijk jasje

Ook de keuken in dit interieur is slim - en modulair - en stel je zelf samen uit diverse kookelementen welke je ook eenvoudig meeverhuist naar je volgende woning! In combinatie met de stoere, slanke maar oersterke eetset (handgemaakt in Sneek met een low footprint) ontstaat er een speelse materialenmix van staal, leer, teddy en hout. Stel je eigen eetset - in een kleurrijk jasje - samen uit een verfrissende selectie framekleuren, trendy stof- en leersoorten en houten bladen in gebeitste kleuren die allemaal lekker bij elkaar passen.

kleurrijk interieur

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Trendkleuren
 • Histor S 5010 G30Y
  Histor
  S 5010 G30Y
 • Histor Thee
  Histor
  Thee
 • vtwonen Plate
  vtwonen
  Plate

Ontdek alles voor een kleurrijk interieur

Ontdek alle meubels voor een kleurrijk interieur van alle bekende merken bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design!

winkels & openingstijden ontdek alle woonstijlen
Eijerkamp woonwinkels