Skip to content
Cinderella Desire Boxspring
Cinderella Desire Boxspring
Van 2049.- Voor 1699.-
Vergroten
  • Cinderella Desire Boxspring
1/14
Item 1 of 14

Cinderella Desire Boxspring

Van 2049.- Voor 1699.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Cinderella Desire Boxspring

Maak jouw slaapkamer helemaal af met de trendy Cinderella Desire Boxspring, een speciaal model ontworpen voor ons 95-jarige jubileum! De boxspring is uitgevoerd in een exclusieve bouclé stof en vind je nergens anders dan bij Eijerkamp.

Het strakke design en opvallende hoofdbord met verticale strepen maken deze boxspring tot een ware eyecatcher. Stel de Desire Boxspring volledig naar jouw wens samen: kies uit verschillende breedte- en lengtematen, jouw favoriete kleur en een variatie aan poten. Of je nu gaat voor een kleurrijke eyecatcher met gouden poten of juist een subtiele uitvoering in neutrale stof- en pootkleuren, er is altijd een passende variant die in jouw slaapkamer interieur past. Deze boxspring biedt daarnaast alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust. En voor nog meer comfort is er naast de vlakke versie ook een elektrische, draadloos verstelbare variant beschikbaar. Ideaal om gezellig in bed televisie kijken of een goed boek lezen.

Ontdek alle mogelijkheden van de Cinderella Desire Boxspring online of kom langs in onze gezellige woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. Shop de Cinderella Desire Boxspring en maak jouw slaapkamer compleet!

Prijs is als getoond voor vlakke boxspring in 140x200 cm met de exclusieve jubileum bouclé stof Boogie in 4 kleuren en poten in brass. Je kunt het naar eigen wens samenstellen met diverse afmetingen, kleuropties en poten.

Cinderella Desire Boxspring
Cinderella Desire Boxspring
Meer van dit merk Cinderella
Meer van dit merk Cinderella
Bekijk alles van Cinderella