0 items
zoek

Woonkamer

Woonkamer inrichten?

Woonkamer inrichten?

De woonkamer, een centrale plek in huis waar u een gevoel van thuiskomen ervaart. Bij Eijerkamp vindt u alles voor de inrichting van de huiskamer, van kleine aanpassingen tot een compleet nieuwe look. Van comfortabele banken en fauteuils tot stijlvolle salontafels en kasten, voor elke woonkamer passend bij elk budget. Laat u online inspireren of bezoek Eijerkamp! Lees verder >

Relaxfauteuil Ritz
Montèl Relaxfauteuil Ritz 799,-
Montèl actie >
Quickview
Hoekbank Aikon
Design on Stock Hoekbank Aikon vanaf 4098,-
Design on Stock actie >
Quickview

Woonkamer inrichten naar persoonlijke smaak

De woonkamer; laat zien wie u bent

Een woonkamer waar u heerlijk vertrouwd kunt ontspannen. Welke sfeer u met uw huis ook creëert, u wilt altijd het heerlijke gevoel van thuiskomen ervaren! Onze interieurspecialisten helpen u graag om van uw huis uw thuis te maken. Een sfeervolle plek, zodat u ook vol trots uw familie en vrienden kunt uitnodigen. Zorg bovendien voor een persoonlijke noot in uw huiskamer. Geef uw mooiste herinneringen bijvoorbeeld een bijzonder plekje. Zo maakt u uw woonkamer eigen, uniek en gezellig!

Het middelpunt van uw interieur

We brengen veel tijd door in en om het huis. Investeer daarom in een prettige woonomgeving. U kunt beter één keer iets goeds aanschaffen, dan dat u dat over een paar jaar weer moet doen. Bij Eijerkamp vindt u voor elke woonstijl en budget passende meubelen voor in uw woonkamer. Hoogwaardige topmerken voor moderne woonstijlen zoals Leolux, Bert Plantagie en Rolf Benz. Maar ook trendy lifestyle merken als Henders en Hazel, Dutchbone en Trendhopper. De ruime collectie is duidelijk en overzichtelijk per stijl gepresenteerd. Kom langs en voel, beleef en ervaar onze meubels zelf!

Een woonkamer met een eigen uitstraling

Stem uw inrichting af op uw persoonlijke smaak en leefsituatie. Heeft u een druk en dynamisch leven? Laat uw huis dan een bepaalde rust uitstralen. Met een paar stijlvolle designklassiekers als opvallende eyecatchers. Houd het verder overzichtelijk qua accessoires. Heeft u specifieke wensen en behoeften voor uw woonkamer? We passen graag onze meubels op uw persoonlijke smaak aan. Zo bepaalt u zelf de opstelling, maatvoering, kleur en het materiaal.

Volop inspiratie, woonideeën en advies

Bij Eijerkamp presenteren we diverse woonkamersets met de nieuwste kasten, wandmeubels, stoelen, fauteuils en banken. Uiteraard gestyled met woonaccessoires volgens de laatste trends. Een complete sfeer die u eenvoudig thuis kunt creëren. Dankzij de betaalbare accessoires kunt u elk seizoen variëren! Wilt u weten of die hoekbank ook in uw huiskamer past? Of dat u beter kunt kiezen voor een moderne loungebank? Maak dan een afspraak voor gratis interieuradvies. We geven tips en advies en kunnen zelfs uw woonkamer in 3D voor u visualiseren.

Laat u inspireren bij Eijerkamp!