Skip to content

Rolf Benz bij eijerkamp

Ontdek de complete Rolf Benz collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Rolf Benz Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Rolf Benz

Rolf Benz combineert hoogstaande kwaliteit met perfect zitcomfort! Het Duitse merk staat bekend om haar tijdloze en moderne design. De op maat gemaakte meubels staan voor ontspanning en bewegen mee met uw houding. Een frisse blik in uw interieur door ongebruikelijke opstellingen. Ervaar Rolf Benz en kom proef zitten in Zutphen.

Rolf Benz collectie design meubels

Rolf Benz geeft aan de opvatting ‘Made in Germany’ een unieke invulling van kwaliteit en comfort. Van de constructie, het ontwerp tot de bekleding en het zitcomfort stelt het gedegen Duitse design merk hoge kwaliteitseisen. En die kwaliteit ziet, voelt en ervaart u. De handgemaakte meubels van Rolf Benz voldoen bovendien aan de hoogste esthetische eisen. Schoonheid, eenvoud en elegantie zijn kenmerkend voor het tijdloze design. En dat allemaal sinds 1964! Bij Eijerkamp Zutphen vindt u een ruim aanbod stijlvolle design meubels van Rolf Benz, uiteraard van de hoogste kwaliteit.

Op maat geproduceerd zitgenot

Uw ideale Rolf Benz bank of fauteuil, die volledig aansluit op uw smaak en woonstijl? De veelzijdige Rolf Benz collectie toont meerdere stijlopvattingen, geïnspireerd op de persoonlijke behoeften van u als klant. In talrijke modellen van Rolf Benz scheppen verborgen functies ruimte voor verrassende momenten: comfortabele extra diepten, hogere rugleuningen en aangename relaxposities. Zo zijn diverse sofa/bankenprogramma’s qua afmeting, zitdiepte, breedte en hardheid van de kussens volledig af te stemmen op uw lichaam en persoonlijke wensen. Bij Rolf Benz heeft u de keuze uit ruim 300 stof- en leersoorten, diverse armleuningen en aanbouwelementen.

Rolf Benz design: uitstekend zitcomfort

De fauteuils, stoelen en Rolf Benz banken getuigen van goede smaak en kennis van vakmanschap. De Rolf Benz 7800 is het perfecte voorbeeld van een uniek design in combinatie met een subliem zitcomfort. De elegante verschijning beweegt mee met de bewegingen die u maakt, en ondersteunt daarmee uw zithouding. Op zoek naar een eetkamerstoel aangepast aan uw woonstijl en woonruimte? Het bijzondere exemplaar de Rolf Benz 620 kan geheel naar wens samen gesteld worden. Kies voor een unieke combinatie; een leren zitting, een chromen onderstel met eikenhouten driedimensionale armleuninging. Een oogstrelende eetkamerstoel, die perfect tot z’n recht komt bij diverse eettafels van Rolf Benz. Liefhebber van Scandinavisch design? De design bijzettafel Rolf Benz 973 is een ware eyecatcher. Het eenvoudige design is in diverse uitvoeringen leverbaar. Het lederen handvat is de finishing touch heeft tevens een functionele eigenschap; zo verplaatst u de bijzettafel eenvoudig binnen uw interieur.

Rolf Benz bij Eijerkamp!

Bent u geïnteresseerd in de kwaliteitsmeubels van Rolf Benz en benieuwd naar het perfecte zitcomfort? Bewonder de collectie online, of kom naar Eijerkamp Zutphen. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw interieur en het kiezen van het juiste meubel. Zo vindt u een exemplaar van Rolf Benz dat geheel aansluit bij uw wensen. Ervaar het ultieme comfort, proef het design en laat u verrassen door de prachtige meubels van Rolf Benz!

Lees meer