Skip to content
Pode Bibo Fauteuil
Pode Bibo Fauteuil
Vanaf 2245.-
Vergroten
  • Pode Bibo Fauteuil
1/19
Item 1 of 19

Pode Bibo Fauteuil

Vanaf 2245.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Pode Bibo Fauteuil

Ontdek fauteuil Bibo van Pode: een ontwerp (2020) van Roderick Vos voor het Nederlandse designmerk. De comfortabele stoel wordt gekenmerkt door zijn voluminieuze rondingen en uitgesproken vormentaal. Bibo lacht je toe en ontvangt je letterlijk met open armen. Het royale zitkussen van de fauteuil wordt omarmd door aangenaam ondersteunende rug- en armleuningen en steunt op een solide, uit aluminium gegoten, vierteens onderstel. Om het comfort van loungestoel Bibo te vergroten is deze te combineren met een bijpassende poef.

Zoals ieder Pode designmeubel, biedt ook fauteuil Bibo talloze mogelijkheden om de stoel helemaal naar wens samen te stellen. Kies uit diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten of accentueer het speelse karakter van de loungefauteuil met een uitgesproken duo-stoffering. Ervaar het comfort en ontdek de talloze mogelijkheden van fauteuil Bibo van Pode in onze Pode Stores in Zutphen & Veenendaal!

Pode Bibo Fauteuil
Pode Bibo Fauteuil