Skip to content
Stressless Mint Bureaustoel
Stressless Mint Bureaustoel
Vanaf 699.-
Vergroten
  • Stressless Mint Bureaustoel
1/5
Item 1 of 5

Stressless Mint Bureaustoel

Vanaf 699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Stressless Mint Bureaustoel

Bureaustoel Mint is de ideale oplossing voor het thuiskantoor. Een goede werkplek zorgt voor verhoogde productiviteit, waarbij zitcomfort een grote rol speelt. Mint bureaustoel geeft de rug en nek rust, zodat jij prettig kunt werken. Met het elegante en slanke design past Mint goed in ieder interieur. 

Stel bureaustoel Mint af op uw lichaam en persoonlijke wensen. Zo is Mint verkrijgbaar in maat S, M en L, met hoge- of lage rugleuning en met- of zonder armleuningen. De zithoogte is verstelbaar middels de hendel onder de zitting.

Geef de Stressless bureaustoel een persoonlijk tintje en stel naar wens samen. Kies uit de vele stof- en leersoorten in een kleur naar keuze. De stervoet kan uitgevoerd worden in een Matte Black houtkleur of staal en is voorzien van zwenkwielen om de stoel gemakkelijk te verplaatsen. 

Kom proef zitten op bureaustoel Mint van Stressless en laat je persoonlijk adviseren door onze comfortexperts in onze Stressless Studio in Zutphen en Veenendaal.

 
Stressless Mint Bureaustoel
Stressless Mint Bureaustoel
Meer uit de Mint serie Bekijk ook
Meer uit de Mint serie Bekijk ook