Skip to content

Onderhoudsadvies vloerkleden

Voor vloerkleden worden verschillende materialen en stofsoorten gebruikt. Ieder met hun eigen specifieke eigenschappen en onderhoudswensen. Lees hier meer.

Onderhoudsadvies textiele meubels

Wat je moet weten over het onderhoud van vloerkleden

Jouw vloerkleed is met zorg ontworpen en geproduceerd. Dat verdient natuurlijk zorgvuldig onderhoud. We hebben de onderhoudsadviezen en bijpassende onderhoudsproducten op een rijtje gezet. Dit in overleg met onze leveranciers en toonaangevende producenten van onderhoudsmiddelen. Zo blijven jouw vloerkleden een leven lang mooi.

Onderhoudsadvies textiele meubels

Bescherm je vloerkleed

Door het vloerkleed te impregneren met Protexx Textile Protector wordt jouw nieuwe karpet niet alleen beschermt, maar hierdoor is deze ook makkelijk te reinigen. Vuil en vlekken krijgen geen kans meer en zo blijft jouw vloerkleed er langer als nieuw uitzien.

Onderhoudsadvies textiele meubels

Vlekken verwijderen van je vloerkleed

Alle vlekken die ontstaan door eten en/of drinken en daarbij ook alle afscheiding en uitscheiding van mens en zoogdier vallen binnen de service. Dit betekent dat als er een ongelukje gebeurt, dit makkelijk zelf te reinigen is. Ook als de hond of kat per ongeluk zijn behoefte doet op uw vloerkleed, dan is dit makkelijk te verwijderen zonder dat dit een blijvende vlek wordt. Mocht je dit niet zelf kunnen verwijderen met Protexx Cleantex, dan kun je een beroep doen op de reinigingsspecialist. Deze komt geheel kosteloos bij jou thuis om de vlek te verwijderen.

Algemene informatie over vloerkleden

  • Enige kleur- en structuurafwijking is mogelijk.
  • Verkleuring is niet altijd te voorkomen, wees voorzichtig met zonlicht.
  • Geringe maatafwijking van +/- 3% is mogelijk.
  • Bij een polyester vloerkleed kan de gehele levensduur van het vloerkleed draadjes loslaten.
  • Een wollen vloerkleed zal de gehele levensduur van het vloerkleed blijven pluizen.

All in House Service 7 jaar onbezorgd genieten

Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk. Je krijgt dan service op de meeste vlekken en beschadigingen, professionele hulp bij klachten over de meubelconstructie, losse veren, overmatig inzakken van kussens etc. en service bij calamiteiten zoals losgeraakte stiknaden, knopen, overmatig plooien van bekledingsstof.

Alles over All in House Onderhousadvies andere materialen
Onderhoudsadvies lederen meubelen