Skip to content
Artifort Glider Fauteuil
Artifort Glider Fauteuil
Vanaf 2082.-
Vergroten
  • Artifort Glider Fauteuil
1/20
Item 1 of 20

Artifort Glider Fauteuil

Vanaf 2082.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Glider Fauteuil

Fauteuil Glider uit de collectie van Artifort is een ontwerp van de Italiaanse industrieel ontwerper Luca Nichetto (1979) voor het Dutch Design merk. Nichetto is winnaar van toonaangevende awards en designer voor internationale merken als Hermès, &Tradition en Foscarini. De Zweedse visie op modern design en duurzaamheid neemt hij, net als zijn Italiaanse achtergrond, mee in zijn ontwerpen. 

Fauteuil Glider is open en uitnodigend vormgegeven en biedt comfortabele ondersteuning dankzij de organische, open schaalvormen die samenvloeien met de lichaamsvormen. De glooiende, strakke stoffering accentueert de sierlijke lijnen en organische vormen, zowel aan de voorkant als aan de achterzijde van de fauteuil. Dankzij de open vormgeving, zijn de verfijnde details vanuit alle kijkrichtingen te bewonderen. 

Glider van Artifort is verkrijgbaar in een uitgebreid kleuren- en materialenscala bestaand uit diverse kleuren. Voor een speels effect is duo-stoffering mogelijk binnen dezelfde stofsoort en met contrasterende sierstiksels. Het onderstel is leverbaar in chroom en diverse kleuren poedercoat afwerking.

Laat je adviseren over de mogelijkheden van Artifort Glider fauteuil in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Artifort Glider Fauteuil
Artifort Glider Fauteuil