Skip to content
Artifort Moon Fauteuil
Artifort Moon Fauteuil
Vanaf 2859.-
Vergroten
  • Artifort Moon Fauteuil
1/16
Item 1 of 16

Artifort Moon Fauteuil

Vanaf 2859.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Moon Fauteuil

Een icoon van de toekomst: fauteuil Moon van Artifort. Een ontwerp van de gerenommeerde Franse designer Patrick Norguet, in 2014 uitgeroepen tot ‘Designer of the Year’. Een design fauteuil voor het Dutch Design merk waarin kunst en comfort op topniveau samenkomen. Het opvallende ontwerp zal direct omarmen wanneer wordt plaatsgenomen in de organisch gevormde zitschaal. De hoge rugleuning doet daar nog een schepje bovenop en draagt bij aan het sublieme comfort dat fauteuil Moon te bieden heeft. 

Bovendien is fauteuil Moon een duurzame keuze: de fauteuil wordt volledig vervaardigd in de Artifort fabriek in Schijndel. Hierbij wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Tevens wordt de fauteuil volledig uit duurzame materialen vervaardigd. Zo is het (h)eerlijk zitten in deze designklassieker van de toekomst, nu én door toekomstige generaties. 

Fauteuil Moon van Artifort is volledig naar wens samen te stellen met de keuze uit diverse stof- en leersoorten in een breed scala van kleuren. Kies naar wens voor een draaibaar onderstel of onderstel met vier poten om het design een persoonlijke touch te geven. Vraag nu online een offerte aan of ontdek alle mogelijkheden van fauteuil Moon van Artifort in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal, onze adviseurs helpen je graag.

Artifort Moon Fauteuil
Artifort Moon Fauteuil
Meer uit de Moon serie Bekijk ook
Meer uit de Moon serie Bekijk ook