Skip to content

AYTM Bij Eijerkamp

Ontdek de complete AYTM collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

AYTM Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

AYTM: tijdloos en luxueus

Het Deense merk AYTM ontwerpt tijdloze en luxueuze accessoires en kleine meubelen welke gekenmerkt worden door een Scandinavische twist. De designitems zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van prachtige details. De collectie van AYTM is ontwikkeld met een focus op speelse contrasten welke perfect met elkaar in balans staan. Ontdek de collectie van AYTM bij Eijerkamp Zutphen of shop online!

Het verhaal achter AYTM

Achter AYTM schuilt het verhaal van Per en Kathrine Gran Hartvigsen, een gepassioneerd echtpaar dat hun droom van hoogwaardige woonaccessoires heeft verwezenlijkt. Na jaren van ervaring en avontuur in Bangladesh, keerden ze terug naar Denemarken met een visie. In 2015 werd AYTM geboren, met als doel het creëren van een eigen interieurmerk dat grenzen verlegt. De naam AYTM, een speelse woordspeling op ‘item’, weerspiegelt de unieke identiteit van het merk.

Eenvoudige vormen en gedurfde kleuren

Bij AYTM draait alles om de kunst van het ontwerpen. In hun eigen ontwerpafdeling, gevestigd in het bruisende hoofdkantoor aan de haven van Aarhus, wordt elk stuk zorgvuldig vormgegeven. Ontdek de betoverende wereld van AYTM bij Eijerkamp! Laat je inspireren door de eenvoudige vormen en gedurfde kleuren. Van accessoires tot meubelstukken, elk item ademt de kenmerkende stijl en kwaliteit van AYTM.

Shop AYTM bij Eijerkamp

Shop de collectie online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Wil je graag persoonlijk interieuradvies? Onze ervaren Eijerkamp adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken ven de juiste keuze van het perfecte AYTM meubel. Laat je onderdompelen door de Deense charme en geniet van de tijdloze klasse die AYTM te bieden heeft!

Lees meer