Skip to content
BePureHome Statement Rib 3-zitsbank
BePureHome Statement Rib 3-zitsbank
1429.-
Vergroten
  • BePureHome Statement Rib 3-zitsbank
1/3
Item 1 of 3

BePureHome Statement Rib 3-zitsbank

1429.-
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over BePureHome Statement Rib 3-zitsbank

3-zitsbank Statement uit de collectie van interieurmerk BePureHome is de perfecte toevoeging in iedere woonstijl. De basic vormen van de bank worden aangevuld met de stoere ribstoffering. De robuuste bank biedt voldoende zitruimte voor 3 personen.

De zachte ribstof in de kleur Rock geeft Statement een royale uitstraling en is heerlijk aaibaar. Het zitmeubel is opgebouwd uit een houten frame dat is voorzien van bonell vering en koudschuim vulling, welke zorgen voor een prettig zitcomfort. De zwart gelakte poten van stevig berkenhout geven de bank ondanks de royale afmetingen een luchtige uitstraling.

3-zitsbank Statement is verkrijgbaar in een tal van variaties. Naast getoonde variant in corduroy stof, is Statement ook verkrijgbaar in talloze andere stofsoorten en kleuren, zoals ecoleder, velvet en bouclé stof. 

Combineer de zitbank met de bijpassende fauteuil of hocker voor een stijlvol geheel. Statement is tevens verkrijgbaar als XL 4-zitsbank, hoekbank en reguliere 4-zitsbank. Door de vele opties vind je altijd een variant die bij jouw interieur past!

Ontdek de mogelijkheden van 3-zitsbank Statement van BePureHome in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of shop getoond model online!

 
BePureHome Statement Rib 3-zitsbank
BePureHome Statement Rib 3-zitsbank