Skip to content

Binnenkijken bij Dylan Haegens & Marit Brugman

Het kantoor van Dylan en Marit krijgt een complete make-over in de woonstijl Tropical Fun met echt huiskamergevoel en eyecatcher Eijerkamp meubels én accessoires!

Dylan Haegens

Woonstijl Tropical Fever

Op een oppervlakte van maar liefst 350 vierkante meter maken Dylan en Marit samen met 14 collega's entertainment video's en online content! Bij een creatief bedrijf, hoort een creatief kantoor, dus vroegen ze onze Eijerkamp stylisten om een niet alledaags en gek interieur te creëren waar het gelijk bruist als je binnenkomt! De woonwensen voor het interieurplan van Dylan en Marit zijn duidelijk: hun kantoor moet huiselijk aanvoelen en een plek zijn waar iedereen zich prettig voelt. Ook moet er voldoende ruimte zijn om te loungen, te brainstormen en gezellig een drankje te drinken! Met deze woonwensenlijst gingen we aan de slag!

Persoonlijke Woonfavorieten

Met persoonlijk interieuradvies, meubelplan en styling creëerden we een Tropical Fun interieur voor Dylan en Marit met eyecatcher woonitems, lekker veel kleur en diverse statement fauteuils om even te kunnen chillen. En het resultaat mag er zijn: Dylan is niet meer weg te slaan uit de zithoek met het apentafeltje dat dienst doet als handige laptoptafel. En Marit voert haar telefoongesprekken het liefst vanuit de compacte club fauteuil Megan in zachte okergele stof en elegante kraanvogel print. Aan de ovale, zwarte eettafel met velvet stoelen komt het hele team samen voor gezellige lunches en borrels!

Binnenkijken bij Haegens Media
Binnenkijken bij Haegens Media
Binnenkijken bij Haegens Media
Binnenkijken bij Haegens Media
Binnenkijken bij Haegens Media
Binnenkijken bij Haegens Media

Nieuw droominterieur?

In het Eijerkamp Advies Atelier vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Met passende of juist verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies creëren we met liefde een fijn thuis. In elke woonstijl & voor ieder budget.

Interieuradvies bij Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de meubels uit het kantoor van Dylan en Marit bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels