Skip to content

Binnenkijken bij Mascha & Gregor

Met persoonlijk interieuradvies, meubelplan en styling creëerden de Eijerkamp stylisten voor Mascha & Gregor een Burlesque meets Burningman interieur. Shop nu de stijl!

Mascha Feoktistova beautygloss

Funky & kleurrijk

Samen met haar man Gregor en hun dochtertje Mila Poppy verhuisde Youtuber en beauty blogger Mascha Feoktistova, bekend van het populaire YouTube-kanaal Beautygloss, onlangs naar hun nieuwe woning aan het Amsterdamse IJ. Het ultieme droomhuis, maar het interieur was nog lang niet af. Kieskeurig is het stel niet, maar een persoonlijke touch vinden ze zeer belangrijk. Met het behang in de kinderkamer geïnspireerd op de tattoos van Mascha en Gregor is dat zeker gelukt!

Woonstijl Burlesque meets Burning Man

Gebaseerd op het interieurontwerp door Mooij Designs maakten onze Eijerkamp stylisten met een meubelplan en styling van het huis een heerlijk nieuw thuis. Hierin is de liefde van Mascha en Gregor voor funky, uitgesproken interieurs goed terug te zien. Geïnspireerd door hun favoriete festival Burning Man en burlesque karikaturen shopten Mascha en Gregor bij Eijerkamp hun favoriete design iconen, budgetproof woonitems en lots of funky accessoires voor hun nieuwe interieur. En kregen als eerste de slaapkamer, kinderkamer en make-up kamer van Mascha een kleurrijke make-over. Met soms een knipoog naar hotel chique en bohemian creëerden de Eijerkamp stylisten een interieur dat verreweg van saai is! Wat vind jij van het eindresultaat?

Binnenkijken Mascha beautygloss
Binnenkijken Mascha beautygloss
Binnenkijken Mascha beautygloss
Binnenkijken Mascha beautygloss
Binnenkijken Mascha beautygloss
Binnenkijken Mascha beautygloss

Nieuw droominterieur?

In het Eijerkamp Advies Atelier vertalen we jouw woonwensen naar jouw droominterieur. Met passende of juist verrassende meubelcombinaties, indelingsplan, kleur- en materiaaladvies creëren we met liefde een fijn thuis. In elke woonstijl & voor ieder budget.

persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek de meubels uit het interieur van Mascha & Gregor bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden
Eijerkamp woonwinkels