Skip to content

By Boo salontafels

Ontdek alle By Boo salontafels in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merkexperts.

By Boo salontafels Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Mix en match salontafels van By-Boo

Unieke, handgemaakte designs ontworpen met een innovatieve kijk op de hedendaagse woonwensen: de salontafels van By-Boo. Van elegant tot robuust en van warm tot koel: de collectie bestaat uit tafeltjes voor iedere woonstijl. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk de salontafels van By-Boo nu online op Eijerkamp.nl of kom langs in onze Eijerkamp woonwinkels!

By-Boo salontafel van hout tot marmer

De collectie salontafels van By-Boo bestaat uit tafeltjes in talloze materialen, waardoor ze in iedere woonstijl te combineren zijn. Ga voor een chique, marmeren salontafel of kies voor natuurlijk en warm met een salontafel van hout, zoals boomstam of mangohout. Durf je out of the box te denken? Combineer dan verschillende ronde salontafels in diverse materialen voor een speelse opstelling!

Salontafels van By-Boo voor in iedere woonstijl

De salontafels van By-Boo hebben een tijdloze, eigentijdse uitstraling waardoor zich thuis voelen in ieder interieur. En naast de keuze uit diverse materialen, zijn de tafels ook in verschillende kleuren, vormen en afmetingen verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een strakke salontafel in wit of een stoere zwarte salontafel die perfect matcht in een industrieel interieur.

By-Boo salontafels bij Eijerkamp

Inspiratie opdoen? Ontdek de salontafels van By-Boo nu online of kom de collectie live bekijken in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp adviseurs staan voor je klaar om jouw droominterieur te realiseren met een nieuwe salontafel die perfect bij jouw woonwensen past. Ontdek de collectie van By-Boo nu bij Eijerkamp!

Lees meer