gratis verzending vanaf € 500
Cinderella Desire Special Boxspring
Cinderella Desire Special Boxspring
Vergroten
  • Cinderella Desire Special Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Cinderella Desire Special Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Cinderella Desire Special Boxspring

Boxspring Desire van Cinderella kenmerkt zich door een strakke vormgeving en een elegante karakter. Desire is uit te voeren in een vlakke versie en tevens een elektrisch verstelbare. Het hoofdbord van deze boxspring valt op door z'n eigenzinnig uiterlijk wat zich vertaalt in een subtiele verticale strepen. De subtiele design pootjes maken de boxspring helemaal af. Getoond model is uitgevoerd in Stof Adore Tobacco.

Mogelijkheden
Boxspring Desire is volledig naar eigen wens samen te stellen met betrekking tot de kleur, bekleding en opstelling. Zo is de boxspring in diverse afmetingen verkrijgbaar. Ontdek de mogelijkheden van Boxspring Desire van Cinderella online en in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1637036
Breedte 180 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Stof Adore
Kleur Tobacco
Merk Cinderella
Woonstijl  Klassiek, Landelijk, Modern, Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Item 1 of 20
Meer uit de Desire serie Bekijk ook Meer uit deze serie