gratis verzending vanaf € 500
Dutchbone Mil Wijnkast
Dutchbone Mil Wijnkast
Vergroten
  • Dutchbone Mil Wijnkast
1/9
Item 1 of 9

Dutchbone Mil Wijnkast

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Dutchbone Mil Wijnkast

Chique wijnkast Mil van Dutchbone is een multifunctionele toevoeging aan de keuken of woonkamer. De metalen wijnkast is uitgevoerd met lederen banden om maar liefst negen wijnflessen op te plaatsen en beschikt over drie groen marmeren plateaus om glazen of favoriete likeuren op te decoreren.

Combineer de luxe wijnkast met trolley Mil voor een stijlvol geheel! Shop wijnkast Mil van Dutchbone nu exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1586758
Breedte 36 cm
Hoogte 125.5 cm
Diepte 28 cm
Materiaal IJzer
Kleur Green
Montage Ja
Merk Dutchbone
Woonstijl  Industrieel
Barcode 8718548043572
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Mil serie Bekijk ook Meer uit deze serie